Юлія Кабанець: «З хокеєм я знайома ще з дитинства!»

Нещодавно на офіційній сторінці Федерації хокею України у соціальній мережі Instagram було проведено конкурс. Переможницею стала Юлія Кабанець, новопризначена прессекретарка ХК «Крижані Вовки».

Що ви відчули, коли побачили, що перемогли?

– Я не відразу помітила, а потім ще разів з десять перевірила, чи це дійсно я стала переможницею. Я була надзвичайно рада, тому що завжди хотіла таке джерсі. І я просила у знайомих хлопців-хокеїстів подарувати мені, але ні в кого з них не було такої можливості.

Як часто берете участь у таких конкурсах? Чи раніше перемагали?

– Якщо чесно, то взагалі не часто беру участь у таких конкурсах. Скоріше за все, це було вперше і, як виявилось, дуже успішно.

Що вас пов’язує з хокеєм?

– З хокеєм я знайома ще з дитинства. У садочку в моїй групі був хлопчик, який займався хокеєм, і ми завжди спостерігали, як його тато забирав свого сина, і вони несли хокейний баул та ключку. А згодом і я з татом почала відвідувати матчі.

На ковзанах кататися умієте?

– На ковзанах катаюсь не дуже, але хлопці з команди обіцяли навчити. Сказали: «Хочеш – не хочеш, а вчитися будеш!» (сміється).

Як потрапили до ХК «Крижані Вовки»?

– Я випадково потрапила в команду. Я знала, хто був адміністратором сторінок у соціальних мережах минулого сезону, і вирішила запитати, чи не потрібна клубу допомога цього року. Візуально я знала керівництво, адже я спілкуюсь з декількома гравцями і часто відвідувала матчі. Тож я запитала про роботу, і мені сказали, що якщо дійсно у мене є бажання цим займатись, тоді ласкаво просимо.


Вас може зацікавити