Який читач Федерації хокею України? Інфографіка

На початку 2021 року пресслужба Федерації хокею України провела дослідження, аби визначити свою аудиторію та краще її зрозуміти. Тож пропонуймо ознайомитись із результатами цієї роботи й зібраними образами читача офіційного сайту та підписника сторінки ФХУ у Facebook.

Найчастіше на сайт ФХУ користувачі заходять із мобільних пристроїв (63,43%), значно менше – із комп’ютерів (36,57%). Найбільше відвідувачів віком від 35 до 44 років. Вони мешкають в Україні (79,39%), Росії (8,96%) та Польщі (3,47%). У середньому людина проводить на fhu.com.ua 5 хвилин 15 секунд. 

Щодо сторінки у Facebook, то за гендерним критерієм наша аудиторія ділиться на 45% жінок і 55% чоловіків. Більша частина підписників належить до вікової категорії – 35-44 роки. Цікаво, що найчастіше публікації ФХУ у Facebook читають із України (46,33%), Канади (32,01%) та США (4,93%). 

В Instagram і на Youtube, на відміну від сайту та Facebook, переважає молодша аудиторія – від 18 до 24 років. Як і на інших платформах, то більш активними користувачами є чоловіки (62,7% підписників у Instagram і 77% на Youtube), а найчастіше заходять на наші ресурси з України (90,8% – Instagram, 40% – Youtube), зі США (2,2% – Instagram) та Канади (1,3% – Instagram), а також із Росії (1,7% – Instagram, 4,6% – Youtube) й Польщі (8% – Youtube).

Підкреслимо, що кожен канал зв’язку ФХУ з любителями хокею має свої особливості та специфіку. У нашому Instagram ви знайдете більше розважального контенту, коли на Facebook та сайті – деталізовані інформаційні повідомлення та розлогі інтерв’ю. На Youtube-каналах Федерації, у свою чергу, є великий архів відео із іграми національних чемпіонатів і з виступами національної збірної, матеріали з чемпіонатів світу, які приймала Україна в різні роки. 

Федерація хокею України й надалі планує розвивати свої інформаційні ресурси, регулярно публікувати актуальний та ексклюзивний контент, проводити трансляції ігор українських команд, активно співпрацювати зі своєю аудиторією та дослухатися до неї. Пишіть нам у коментарях на офіційних сторінках, яку інформацію Ви хотіли б бачити на наших платформах.

Нагадаємо, що нашими офіційними сторінками в мережі Інтернет є:

Зазначимо, що сторінки Жіночого комітету ФХУ в соціальних мережах більше не функціонуватимуть і будуть доступні лише для перегляду. Відтепер уся інформація, пов’язана з жіночим хокеєм, публікуватиметься на ресурсах ФХУ, а на нашому Youtube-каналі Ви зможете віднайти ігри жіночих колективів у попередніх сезонах чемпіонату України.


Вас може зацікавити