Впевнений реванш “Сокола” над “Дніпром”

У черговому матчі Української хокейної ліги київський «Сокіл» впевнено переміг свого кривдника з п’ятничної гри херсонський «Дніпро» та наблизив себе ще на крок до тріумфу у регулярному чемпіонаті!

«Сокіл» (Київ) – «Дніпро» (Херсон) – 6:1 (2:1, 1:0, 3:0) 

Шайби: 1:0 – М.Сімчук (Гончаренко, Дан.Давидов), 03:44. 1:1 – Попов (Саврицький), 16:23. 2:1 – Смірнов (Кузьменко, Герцик), 19:02. 3:1 – Андрущенко (Єлісеєнко, Кузьменко, 29:52. 4:1 – Єлісеєнко (Павленко, Благий, – більш.), 53:35. 5:1 – Мажуга (Сімчук, Гончаренко), 58:54. 6:1 – Благий (Павленко, Кузьменко), 59:37.

«Сокіл»: Кубрицький; Алексєєв – Мажуга, Лєтов – Рибалко, Сисак – Герцик; Єлісеєнко – Ступак – Німенко, Гончаренко – Кузьменко – Андрущенко, Благий – Смірнов – Павленко, М.Сімчук, Дан.Давидов. Тренер – Олег Шафаренко.

“Дніпро”: Захарченко (Писаренко); Горечишніков – Саврицький, Павлов – Ратушний, Панков – Голубич, Будько; Колобов – Сергєєв – Попов, Кирющенков – Хамматов – Бондаренко, Дворник – Бандуркін – Тищенко. Тренер – Віктор Богатирьов.

Кидки: 36 (13+13+10) – 9 (2+5+2).
Штраф: 14 (6+0+8) – 18 (6+2+10).

19 лютого. Київ. Спорткомплекс АТЕК.

Четвертий матч «Сокола» за п’ять днів та відсутність у складі лідерів Андрія Міхнова, Антона Рубана та Євгена Фадєєва могли завдати складності будь-якому клубу УХЛ, але тільки не лідеру чемпіонату. Наставник киян Олег Шафаренко зумів достукатися до своїх гравців після поразки напередодні (3:4) і ті видали відмітний за настроєм та динамікою матч, неабияк навантаживши роботою воротаря Едуарда Захарченка у кожному з періодів.

Свої серйозні наміри кияни продекларували з перших хвилин, і гол у ворота «Дніпра» не забарився. Нападник Михайло Сімчук, який нещодавно повернувся з лазарета «біло-синіх», виявився першим на підборі на п’ятачку воріт херсонців і закинув свою першу шайбу з 13 жовтня минулого року в чемпіонаті УХЛ. І навіть гол у відповідь спеціаліста по «Соколу» снайпера Платона Попова ніяк не змінив картинку гри на льоду спорткомплекса. Господарі тиснули суперника, як слон черепаху, закидаючи шайби в кожному з періодів і більше не пропускаючи нічого у свої ворота. У результаті «Сокіл» впевнено взяв реванш за поразку напередодні та наблизив себе до перемоги у регулярному чемпіонаті УХЛ.

“На відміну від матчу напередодні, сьогодні “Сокіл” був самим собою і показав, як правильно налаштовуватися і грати на своїй арені для вболівальників, які заповнили трибуни”, – заявив після матчу головний тренер киян Олег Шафаренко.

«Два періоди нам ще вдавалося триматися у грі, а в заключній третині матчу посипалися вилучення, які, в принципі, і зламали гру, – коментує підсумок керманич «Дніпра» Віктор Богатирьов. – Гра у нерівних складах і визначила результат зустрічі. Діяти два дні поспіль у три п’ятірки і при цьому вилучатися – недозволена розкіш».


Вас може зацікавити