Восени відбудеться міжнародний турнір у броварському «Терміналі»

У листопаді Україна буде приймати міжнародний турнір на рівні молодіжних збірних команд (U20).

Змагання відбудеться у місті Бровари з 7 по 9 листопада 2019 року. Участь у турнірі братимуть клубні команди з Білорусії та Чехії, а також молодіжні збірні Польщі та України. Матчі змагання відбудуться на льодовій арені ТРЦ «Термінал» за адресою вул. Київська, 316.

Проведенню турніру передуватиме навчально-тренувальний збір команди, який розпочнеться 4 листопада. Також, для участі у вищезгаданому спортивному заході будуть запрошені українські хокеїсти, які виступають закордоном. Для української «молодіжки» цей турнір стане основним ігровим раундом підготовки до молодіжного чемпіонату світу, який з 12 по 18 грудня відбудеться у київському Палаці спорту.

«Ми не вперше будемо проводити подібний міжнародний турнір. Для наших хлопців – це стане можливістю перевірити свої сили та покращити навички, щоб згодом на чемпіонаті заявити про себе. Я переконаний, що все пройде на високому рівні і глядачам вдасться спостерігати за напруженою грою та насолоджуватися видовищним хокеєм!» – прокоментував Олександр Буткевич.


Вас може зацікавити