Вольовий успіх «Дніпра»

У черговому матчі регулярного чемпіонату Української хокейної ліги «Дніпро» двічі програвав у рахунку (0:2 та 1:3), але зумів зібрати волю в кулак і здобути вольову перемогу над командою Броварського спортивно-фахового коледжу.

БСФК (Бровари) – «Дніпро» (Херсон) –3:7 (2:0, 1:4, 0:3)

Шайби: 1:0Пасманік (Лісіцин, Бешаров), 0:40. 2:0Пасманік (Гребеник, Давидов, більш.), 18:10. 2:1Ратушний (Хамматов), 27:12. 3:1Лісіцин (Давидов), 27:36. 3:2 – Сергєєв (Попов), 30:05. 3:3 – Хамматов (Кирющенков), 36:05. 3:4 – Колобов (Сергєєв, Ратушний), 37:53. 3:5 – Тищенко (Бандуркін), 44:20. 3:6 Попов (Сергєєв), 47:01. 3:7 – Хамматов (Кирющенков, Бондаренко), 58:02.

БСФК: Сушак; Гребеник – Давидов, Логач – Кисельов, Дахновський – Портной, Козловський – Іщенко; Лісіцин – Бешаров – Пасманік, Кривоножкін – Панченко – Стецюра, Грабовецький – Андрющенко – Койда, Р.Бойко – Боярчук Шевчук. Тренер – Олександр Бобкін.

«Дніпро»: Захарченко; Горечишніков – Катрич, Саврицький – Ратушний, Павлов – Голубич, Будько – Панков; Колобов – Сергєєв – Попов, Кирющенков – Хамматов – Бондаренко, Мельник – Бандуркін – Тищенко, Дворник – Булах – Русаков. Тренер Віктор Богатирьов.

Кидки: 30(10+9+11) – 39 (9+17+13).
Штраф: 2 (2+0+0) – 8 (6+0+2).

лютого. Бровари. Арена «Термінал».

Аутсайдер чемпіонату буквально приголомшив суперника, закинувши в першій зміні, а під завісу періоду і вдруге засмутив херсонців, поведучи в рахунку – 2:0. Обидві шайби у господарів провів росіянин Леонід Пасманік, якого «Дніпро» забракував у період оглядин та віддав перевагу іншому легіонеру у складі. Відповідь Пасманіка тренеру Віктору Богатирьову вийшла вражаючою, як і дії усієї першої п’ятірки БСФК. Треба сказати, що Леонід та компанія у першому періоді виглядали зріло і наполегливо, а гості перебували в якомусь стані анабіозу.

Лише коли броварчани зусиллями Андрія Лісіцина знову повели із різницею у дві шайби (3:1), тоді вже гості по-справжньому «завелися» і за 30 хвилин ігрового часу зібрали волю в кулак, неймовірно перетворивши цифри на табло з 1:3 на 7:3 на свою користь! Шість шайб поспіль! Відмічаємо, що не пішов з льоду без чергової шайби снайпер херсонців Платон Попов, а його партнер Булат Хамматов записав у актив дубль.

«БСФК добре почав, швидко забив і міг ще більше закидати, але, певне, молодість завадила команді розвинути успіх. У дебюті зустрічі ми довго вкочувалися в гру після дороги, а наздоганяти суперника, що відірвався в рахунку, довелося вже з другого періоду. Він і став переломним у матчі», – підсумував головний тренер «Дніпра» Віктор Богатирьов.

«Котрий матч поспіль втрачаємо концентрацію в непробачних ситуаціях, через що втрачаємо шайбу в середній зоні і отримуємо контратаки. Другий період показовий у цьому плані, – каже наставник БСФК Олександр Бобкін. – Замісць елементарного вкидання шайби в чужу зону деякі гравці дозволяють собі «мудрити» тонкі передачі на синій лінії супрника, які завершуються втратою та голом у наші ворота. Те, що пробачалося у дитячих змаганнях чи в МХЛ, тут не пройде безкарно. На жаль, багатьом гравцям ця інформація не доходить. Ми не вперше про це говоримо та акцентуємо увагу на простих речах. Ті, хто чують тренерів, крокують вгору кар’єрними сходами, а ті, хто не чує – випадають з обойми і програють конкуренцію у складі».



Вас може зацікавити