Володарем першого квитка на матч-відкриття чемпіонату світу став Костянтин Дульцев

Разом зі стартом продажу квитків на матчі чемпіонату світу з хокею 2017 року сьогодні під час презентації змагання визначився володар почесного квитка із номером 1.

Одним із почесних гостей заходу, відомим співаком та палким прихильником хокею Василем Бондарчуком було розіграно перший квиток на матч-відкриття чемпіонату.

Ще перед початком заходу усі запрошені гості та журналісти залишили на реєстраційному столі свої візитівки. Матч Україна – Угорщина 22 квітня наступного року у ВІП-секторі разом із супутником зможе переглянути спортивний оглядач Українського радіо, відомий журналіст Костянтин Дульцев. Саме картку з іменем Костянтина й витягнув із імпровізованого барабану Василь Бондарчук.

«Для мене це було приємною несподіванкою. Навіть підготуватися не встиг. Раніше ходив на хокей як журналіст (по акредитації), або як вболівальник (купував квитки). Зараз отримавши квитки у VIP-сектор напевно відчую себе VIP-персоною (сміється). Але головне не це. Головне, це свято яке хочуть зробити організатори чемпіонату світу і звичайно хотілося щоб і збірна України порадувала своїх прихильників», – поділився своїми враженнями Костянтин Дульцев.


Вас може зацікавити