Визначилися усі суперники українських збірних на чемпіонатах світу наступного сезону

Вчора на чемпіонаті світу у Росії завершились матчі групового етапу чемпіонату світу, за підсумками яких національні збірні команди Казахстану та Угорщини не зуміли зберегти свою прописку у топ-16.

Наступного сезону ці команди разом зі збірними Польщі, Австрії та Кореї будуть суперниками команди України на чемпіонаті світу в Дивізіоні ІА. На організацію чемпіонату претендують Австрія та України. Обидві країни задекларували проведення змагання у період з 22 по 28 квітня 2016 року. Відповідно до положень Спортивного регламенту IIHF перший поєдинок наша збірна має провести проти команди Угорщини. Втім остаточний розклад матчів буде затверджений після щорічного Конгресу Міжнародної федерації у Москві.

Молодіжна збірна, основний старт сезону для якої запланований на другу декаду грудня, поміряється силами з однолітками із Угорщини, Польщі, Великобританії, Словенії та Італії. Цікаво, що всі ці п’ять країни подали заявки на проведення чемпіонату!

Суперниками юніорської збірної України на квітневому чемпіонаті в Дивізіоні ІВ будуть збірні Австрії, Японії, Словенії, Італії та Польщі. Три останні країни висловили намір організувати змагання.

Місця проведення чемпіонатів будуть визначені до кінця цього тижня під час щорічного Конгресу Міжнародної федерації хокею.


Вас може зацікавити