«Витязь» – «АТЕК»: передмова до матчу

Слідом за Києвом та Кременчуком великий хокей завітав і до Харкова. Місцевий «Витязь», що наразі не здобув жодного очка, прийматиме «АТЕК», який здійснив невдалий вояж до Кременчука.

«Витязь» (м. Харків) – «АТЕК» (м. Київ)

21-22 лютого 2015 року

«Айс-Холл» ТРЦ «Дафі» (м. Харків, вул. Героїв Праці, 9)

Початок матчів о 15:00 та 13:00

Судді першого матчу – Антон Гладченко (рефері), Андрій Бакуменко та Віктор Торяник

Судді другого матчу – Віктор Торяник (рефері), Олександр Проскурін та Артем Ходячих


Свято великого хокею матиме місце і в Харкові. Команда Євгена Гладченка готується до звітного як до фінального. Ще б пак, від гри команди напряму буде залежати глядацьких інтерес.

Звичайно, що наявність на майданчику майстрів рівня Сальникова, Литвиненка, Ісаєнка, Благого чи Яковенка сама по собі «зажене» прихильників найшвидшої гри в світі на трибуни харківського «Айс-Холлу».

Але навіть не беручи до уваги вище перелічених майстрів, подивитися буде на кого. Зокрема цікаво буде поспостерігати за дебютом на дорослому рівні одного із провідних молодих центральних нападаючих країни Ярослава Свищева, якого харків’яни разом із Олегом Новиковим та Дмитром Бабичем дозаявили напередодні протистояння з «АТЕКом».

Що ж до столичної команди, то головним питанням залишається фізична готовність гравців. Провести 4 матчі за 5 днів на високому рівні – не так вже й легко. Навіть, якщо брати до уваги, що звітні матчі навряд чи пройдуть у дуже високому темпі.

Також цікаво буде подивитися на рішення Сергія Супруна щодо змін в ігрових зв’язках. Актуальним для киян залишається і питання основного голкіпера. Сергій Люльчук хоч і відіграв на хорошому рівні всі матчі, але в останніх двох протистояннях у Кременчуці відверто «наївся». Тож не виключена поява у старті в одному із поєдинків Кирила Кучера.


Вас може зацікавити