Віцепрезидент IIHF та президент ФХУ розглянули питання розвитку хокею в Україні з Міністром культури, молоді та спорту

Сьогодні, 13 грудня, у Міністерстві культури відбувалася офіційна зустріч віцепрезидента Міжнародної федерації хокею, голови цьогорічного молодіжного чемпіонату світу Боба Ніколсона, президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна з Міністром культури, молоді та спорту України Володимиром Бородянським та його заступником Володимиром Шуміліним.

Боб Ніколсон, канадський керівник, адміністратор хокею. З 1998 по 2014 рік він був президентом та головним виконавчим директором Федерації хокею Канади. За час перебування пана Ніколсона на посаді президента Федерації хокею Канади національні команди цієї країни завоювали багато трофеїв, у тому числі 7 золотих олімпійських медалей та 5 титулів чемпіонатів світу серед чоловіків. Нещодавно Боб Ніколсон став ще й директором клубу НХЛ «Edmonton Oilers». Під час зустрічі він поділився досвідом розвитку хокею в Канаді. Особливу увагу протягом обговорення було приділено нинішньому стану розвитку льодових видів спорту в Україні.

Учасники зустрічі розглянули питання подальшої співпраці Федерації хокею України, Канади та клубу НХЛ «Edmonton Oilers» з можливістю залучення до цього процесу державних інституцій України та Канади.


Вас може зацікавити