Віталій Лялька дебютував у складі словацького «Пряшева»

Капітан збірної України Віталій Лялька зіграв дебютний матч у словацькій Екстралізі. 25-річний український хокеїст допоміг своєму новому клубу «Пряшів» перемогти на виїзді з рахунком 3:0 «Банську Бистрицю».

Тренер Ернест Бокрош виставив Ляльку в першій трійці нападу, разом із Мареком Заґрапаном і Едуардом Шимуном. Віталій у цій зустрічі результативними діями не відзначився, заробивши дві хвилини штрафу.

Після цієї перемоги «Пряшів» з 29-ма очками у 20-ти матчах повернувся на шосте місце в таблиці. У наступному поєдинку команда 7 грудня зіграє з клубом «Спішська Нова Весь», який посідає поточну сьому позицію.

Нагадаємо, що до того Лялька з сезону 2012/2014 знаходився у системі донецького «Донбасу» і став з клубом чотириразовим чемпіоном України. Контракт із Віталієм клуб розірвав після того, як він, на відміну від своїх тодішніх одноклубників Пангелова-Юлдашева, Андрейківа, Захарова, Пересунька, Коренчука і Буценка відмовився залишати лави національної збірної після дзвінка власника клубу Колеснікова.


Вас може зацікавити