Виконком Федерації прийняв рішення про створення комітету жіночого хокею

Сьогодні виконавчий комітет Федерації розглянув питання щодо популяризації та розвитку хокею з шайбою серед жіночих команд. Участь у засіданні виконкому взяли члени ініціативної групи Юлія Артем’єва, Олександра Слатвицька та Надія Бобошко.

«Ми самоорганізувалися в дві команди з юридичним статусом – «Україночка» (м. Київ) та «Дніпровські Білки» (м. Дніпропетровськ). Ми набрали дівчат різних вікових категорій. Із дніпропетровською командою ми домовилися про проведення серії товариських матчів для популяризації хокею серед жіночих команд. Чому ми розпочали з дорослих команд? Тому що приводячи своїх дочок до ДЮСШ батьки мають бачити подальшу перспективу для своїх дітей. Для того, аби скоординувати всі зусилля по популяризації та розвитку хокею серед жінок, ми запропонували Федерації створити окрему структуру, яка буде опікуватися вирішенням цих питань», – повідомила членам виконкому голова ініціативної групи Юлія Артем’єва.

Обговоривши всі пропозиції ініціативної групи, виконком прийняв принципове рішення про створення комітету жіночого хокею. Склад комітету буде визначено після прийняття положення про комітет, яке на даному етапі знаходиться в стадії розробки.


Вас може зацікавити