Відеогра NHL 22 поповнилася жіночим хокеєм і розширилася до 24-х національних збірних

Гравці з усього світу тепер можуть грати за свої національні збірні і незабаром зможуть брати участь у трьох різних змаганнях, які ліцензуються IIHF, у відеогрі NHL 22. 

Після ліцензійної угоди з IIHF та національними асоціаціями-членами EA SPORTS перетворила NHL 22 на справді глобальний проект із контентом IIHF, який тепер доступний у грі як частина останнього оновлення для відеоігор. 

Починаючи з сьогоднішнього дня, гравці можуть «зашнурувати свої ковзани» та взяти участь в юніорському чемпіонаті світу. Крім того, усі нинішні чоловічі джерсі дорослих національних збірних та бренди були оновлені, щоб додати реалістичнішого вигляду і відчуття до міжнародних змагань гри. 

Іншою цікавою подією є те, що відтепер поряд із чоловічими можна грати й жіночими командами. У грі NHL 22 незабаром вперше з’являться жіночі національні збірні, якими можна зіграти на чемпіонаті світу. Починаючи з 2022 року, гравці зможуть вийти на лід із такими іконами жіночого хокею, як Гіларі Найт зі США, Марі-Філіп Пулен із Канади та Єнні Гійрікоскі з Фінляндії та багатьма іншими суперзірками. 

Загалом у NHL 22 будуть представлені 24 національні асоціації-члени IIHF, а в наступних частинах їх буде більше. 

«IIHF та її національні асоціації-члени раді бути частиною найкращої у світі відеогри з хокею з шайбою», – сказав президент IIHF Люк Тардіф. – Ми ще більше раді, що гра дасть гравцям нагоду змагатися з улюбленими хокеїстами як на чемпіонатах світу серед чоловіків, так і серед жінок». Вдоволені, що IIHF та партнери раді створити більше можливостей для просування хокею з шайбою за допомогою майбутніх пропозицій кіберспорту». 

«Введення жіночих національних команд до NHL 22 як частини майбутнього контенту IIHF стане важливим моментом для франшизи в її постійних зусиллях відображати різноманітність хокейної спільноти», – сказав Шон Рамджаґсінґх, віце-президент і генеральний директор EA SPORTS. – Ми пишаємося тим, що вперше в NHL 22 представимо жіночі команди, разом із юними зірками юніорських команд з усього світу». 

NHL 22 також представив в рамках оновлення ряд функцій, які довго чекали шанувальники: спільний доступ до списку та міграція вмісту HUT. Спільний доступ до списку дозволяє фанатам завантажувати списки інших гравців, які вони завантажували протягом року, а HUT Content Migration дозволяє гравцям, які почали грати на консолях попереднього покоління, переносити свою вартість команди HUT та прогресувати на PlayStation 5 і Xbox Series X|S. 

NHL 22 тепер доступна на PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 і Xbox One.


Вас може зацікавити