Відбулося розширене засідання виконкому

18 січня в офісі Федерації хокею України відбулося розширене засідання виконавчого комітету організації, в якому окрім власне членів виконкому взяли тренери збірних команд України, а також провідних хокейних клубів.

Основним питанням порядку денного було підведення підсумків виступу збірних команд України в міжнародних турнірах під час четвертої міжнародної паузи.

Нагадаємо, що юніорська U17 збірна команда на турнірі в Будапешті здобула 4 очки в протистоянні з командами Білорусі та Угорщини. В цілому експеримент щодо формування команди U17 було визнано вдалим всіма учасниками засідання.

Юніорська U18 збірна, яка продовжує підготовку до чемпіонату світу в Дивізіоні ІА, в Білій Церкві провела дві контрольні зустрічі з однолітками із Польщі (команди обмінялися перемогами).

А ось національна збірна в Броварах брала участь в міжнародному турнірі, в рамках якого двічі поступилася команді Польщі (1:2 Б та 1:5), а також команді Румунії (0:3). Саме виступу обговорення проблем підготовки національної збірної, а також шляхів їх вирішення й була присвячена більша частина засідання.

Саме для координації зусиль із вирішення проблем підготовки гравців-кандидатів до складу команди для участі в засіданні були запрошені тренери хокейних клубів України, де й відбувається основна підготовка спортсменів протягом сезону. Головний тренер національної збірної Андрій Срюбко наголосив на необхідності підвищенні рівня функціональної підготовки спортсменів.

З урахуванням необхідності підвищення функціональної готовності та розвитку ряду індивідуальних якостей спортсменів, тренерський штаб найближчим часом скоригує план підготовки команди на заключному навчально-тренувальному зборі.


Вас може зацікавити