Відбулася робоча поїздка Анатолія Брезвіна до міста Дніпра

16 березня 2017 року відбулася робоча поїздка президента Федерації хокею України Анатолія Івановича Брезвіна до міста Дніпра.

Очільник Федерації разом із президентом хокейного клубу «Донбас» Борисом Вікторовичем Колесніковим зустрівся із міським головою Дніпра Борисом Альбертовичем Філатовим.

Під час зустрічі учасниками наради було констатовано, що на превеликий жаль в Дніпрі після припинення функціонування льодової арени спортивного комплексу «Метеор» залишився лише один спортивний об’єкт зі штучним льодом арена по вулиці Набережній Заводській, 53.

Це вкрай мало для такого великого міста як Дніпро. Особливо враховуючи, що на льодовій арені є великий попит серед любителів катання на ковзанах, проводять навчально-тренувальні заняття дві дитячо-юнацькі спортивні школи, виступають аматорські хокейні клуби та дві жіночі хокейні команди, одна з яких – «Королеви Дніпра» – нещодавно стала першим в історії чемпіоном України з хокею серед жіночих команд. Тому вирішення питання реконструкції існуючих льодових арен, а також будівництва нових є вкрай необхідним.

Особливу увагу під час зустрічі було акцентовано на важливості створення в місті чоловічої команди майстрів, яка брала б участь в національному чемпіонаті.

З боку міського голови Бориса Філатова є розуміння становища хокею в місті, тому Борисом Альбертовичем були дані відповідні доручення щодо покращення ситуації, яка склалася.


Вас може зацікавити