VBET – титульний партнер збірної України з хокею

Федерація хокею України розпочала співпрацю з новим титульним партнером національної збірної – компанією VBET.

Український хокей має велику історію перемог, яка обов’язково має отримати своє продовження. Наша мета – знову зробити хокей одним із найпопулярніших видів спорту в Україні, захопити ним молоде покоління та надихнути досвідчених хокейних вболівальників. І одна з найважливіших ланок у популяризації хокею, як і будь-якого іншого виду спорту, – це робота з брендом національної збірної. 

«З новими партнерами VBET ми прагнемо розробити новий бренд національної збірної команди України. У нас вже є чимало ідей, які чекають на свій час. Думаю, що ця співпраця принесе дуже високі результати», – заявив президент Федерації хокею України Георгій Зубко

Керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний, своєю чергою, також наголосив на вагомості ролі національної збірної України з хокею з шайбою в новому партнерстві з Федерацією.

«Кожен мріє потрапити до головної команди країни з хокею, і наша компанія не є винятком. Ми з радістю презентуємо співпрацю VBET зі збірною України. І разом зі стартом партнерства презентуємо спільне відео, у зйомках якого взяли участь ключові гравці команди. Сподіваємось, що з новим партнерством нашу команду очікують великі перемоги і нові виклики», – прокоментував початок співпраці Антон Світличний.

Нагадаємо, що VBET глобально співпрацює зі спортивними командами та змаганнями по всьому світу. Компанія VBET є партнером футбольних клубів «Ворскла», «Олександрія», «Монако» та «Портсмут», кіберспортивної команди «Альянс», та співпрацює з багатьма іншими спортивними командами та змаганнями. Починаючи з сезону 2021/2022, VBET став титульним партнером Української Прем’єр-ліги з футболу, а також Кубку та Суперкубку України.


Вас може зацікавити