Вадим Шахрайчук назвав склад національної збірної України до Єврочелленджу в Польщі

Тренерський штаб збірної України на чолі з Вадимом Шахрайчуком визначився зі складом команди, яка готуватиметься до Єврочелленджу у польському Битомі.

У списку – 24 хокеїсти: три воротарі, вісім оборонців і 13 нападників. Серед запрошених є двоє легіонерів – Віталій Лялька та Михайло Чіканцев. Михайло – один із п’яти хокеїстів, яких досі до лав першої збірної тренери не викликали. Крім Чіканцева, це оборонці Горлушко, Логач, Андрущенко, Фадєєв.  

Найбільше клубне представництво має «Сокіл» – вісім гравців. Хокеїстів «Кременчука» – семеро. «Рулав Одд» і «Дніпро» представлені трьома хокеїстами.

Склад збірної України

Воротарі: Артур Оґанджанян («Сокіл»), Сергій Писаренко («Дніпро»), Олег Петров («Рулав Одд»)

Оборонці: Олександр Александров («Рулав Одд»), Денис Матусевич, Олександр Горлушко, Всеволод Толстушко (всі – «Кременчук»), Владислав Герцик, Іван Сисак, Сергій Логач (усі – «Сокіл»), Євген Ратушний («Дніпро»)

Нападники: Віктор Андрущенко, Андрій Міхнов, Дмитро Німенко, Євген Фадєєв (усі – «Сокіл»), Олексій Ворона, Тимур Гриценко, Іван Савченко, Андрій Денискін (усі – «Кременчук»), Віталій Лялька («Пряшів», Словаччина), Михайло Чіканцев («Калікс», Швеція), Владислав Луговий («Рулав Одд»), Артем Целогородцев («Дніпро»), Роман Благий

Збір у Броварах, на льоду ТРЦ «Термінал» команда розпочне завтра, 12 грудня. До Битома команда вирушає 15 грудня, де впродовж 16-18 грудня проведе три поєдинки проти поляків, французів та угорців у рамках Єврочелленджу. Також треба додати, що нападник Віталій Лялька приєднається до команди в Польщі. 

Цей збір буде черговим етапом підготовки команди до чемпіонату світу-2022 у дивізіоні 1В, який відбудеться навесні наступного року.

VBET Ukraine  — Титульний партнер національної збірної команди України з хокею


Вас може зацікавити