В Україні відбулася The GLOBAL GIRLS GAME 2019!

Сьогодні з рахунком 6:8 команда «Жовтих» переграла своїх суперниць у «Синіх» кольорах.

Після сьогоднішнього заходу ми маємо право, із впевненістю, сказати, що поступовий розвиток хокею не зупинити, і ми маємо, чим пишатись!

По-перше, цього року вперше нам вдалося скомплектувати дві цілковито дівчачі команди, включаючи воротарів.

По-друге, вперше гру обслуговувала бригада суддів-жінок – гравці жіночої збірної команди та хокейного клубу «Україночка» Ірина Заіченко та Марина Кобчук в якості лінійних арбітрів, та гравці хокейного клубу «Україночка» Наталія Балишева, Ярина Жданова та Вікторія Янова в якості секретаря, судді-часу гри та судді-інформатора. Дівчата відпрацювали цей матч під чітким керівництвом головного судді – Іллі Хохлова.

В якості тренера команди «Жовтих» сьогодні виступив тренер жіночої збірної команди Вадим Радченко. А їх суперниці «Сині» сьогодні вийшли на лід під орудою єдиної в Україні тренера-дівчини – Юлії Добровольської.

Для наших глядачів сьогоднішню гру коментувала також дівчина – гравець хокейного клубу «Україночка» Іванна Харламова, якій допомагав Білл Шивенбуш. Ми також висловлюємо вдячність за якісні фото матчу – фотогрфу Павлу Малевичу.

Жіночий комітет Федерації хокею особливо вдячний начальнику Департаменту молоді і спорту міста Києва Вадиму Гутцайту та директорові льодової арени КП «Спортивний комплекс» (м. Київ) – Олександру Касаткіну.

Окрема подяка нашим партнерам: Farmona Pierrot, Alpen Dent – за надання корисних подарунків нашим дівчатам та медійному партнеру Golden Team.

Безмежно дякуємо всім учасницям проекту та їх батькам за те, що знайшли можливість взяти участь у заході та бути сьогодні з нами!

Зустрінемось наступного року!




Вас може зацікавити