Усі події українського хокейного сезону-2019/2020 – у довіднику «Хокей-19/20»

Видавництво «Статус» опублікувало довідник «Хокей-19/20» про минулий хокейний сезон в Україні.

Книга містить дані як про національні першості – Українську хокейну лігу та Українську молодіжну хокейну лігу, так і про виступи всіх наших національних команд. Авторами роботи стали Віктор Жалій і Микола Яценюк.

За словами упорядника довідника пана Жалія, раніше шанувальники хокею завжди чекали за підсумками сезону книгу з усією статистикою, коментарями та цікавими фактами про ключові події чемпіонатів. Сьогодні ж ця традиція стала забуватись, але автори ставлять собі за мету її відродити.

«Людська пам’ять так влаштована – у ній неможливо зберегти все, чим цікавишся. Так вийшло, що за часи незалежної України традиція таких довідників почала згасати. Тому ми вирішили її поновити. Ба більше, в Україні увага до хокею дедалі зростає. З’являються нові клуби, уболівальники можуть підтримувати своїх фаворитів онлайн», – зазначає пан Жалій.

Довідник має деталізовані таблиці з результатами матчів, статистичні показники українських гравців, склади команд та багато іншого.

Нагадаємо, що цей довідник є першим друкованим виданням такого типу, який було опубліковано за часи незалежності України.


Вас може зацікавити