Уперше в Україні Президент федерації хокею Швеції проведе хокейний семінар

Захід відбудеться 18 грудня о 13:00

Для успішного розвитку вітчизняного хокею, потрібно грамотно впроваджувати ті технології і методики, які вже багато років користуються успіхом у всьому світі. Перш за все, це стосується країн, що грають у топовому Дивізіоні і мають найсильніші національні чемпіонати.

18 грудня о 13:00 в Champion Hall x Parimatch вперше Федерація хокею України спільно з Українською хокейною лігою проведе хокейний семінар для керівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних менеджерів та тренерів.

Головним спікером семінару стане Президент федерації хокею Швеції Андерс Ларссон. Саме при ньому Тре Крунур двічі завоювали золото чемпіонату світу (2017, 2018), шведська «молодіжка» взяла срібло «миру» в 2018, а юніори встигли виграти і бронзу (2018), і срібло (2016), і золото ЮЧМ (2019). Також з Андерсом Ларссоном виступить почесний президент Федерації хокею Швеції і член фінансового комітету міжнародної Федерації Крістер Енглунд.

Протягом лекції Андрерс Ларссон розповість про ефективність шведської системи підготовки хокеїстів, мотивацію юних гравців, масовості жіночого хокею та національну програму розвитку хокею загалом.

План виступу:

• коротка інформація про шведський хокей;

• шведська спортивна модель;

• підбір кадрів і програма навчання хокею;

• модель розвитку гравців;

• модель розвитку тренерів.

Федерація хокею України спільно з Українською хокейною лігою запрошує хокейних тренерів, керівників шкіл та спортивних менеджерів України взяти участь в семінарі!

Участь у конференції безкоштовна за попередньою реєстрацією у спеціальній формі.

Форма: https://forms.gle/7awpzY6mH1XjDZ356

Дата і час проведення:

18 грудня, 13:00

Champion Hall x Parimatch (КВЦ «Парковий»)

Паркова дорога 16а, 3-й поверх

Для акредитації ЗМІ звертайтесь за телефоном – 095 653 42 34 (Катерина).


Вас може зацікавити