Українські юнаки поступилися одноліткам з Італії

Збірна України до 18 років зазнала другої поразки на угорському турнірі Olympic Hopes Tournament. Цього разу підопічні Олександра Бобкіна поступилися представникам Апеннінського півострова, проваливши другий ігровий відрізок матчу через власні помилки.

Італія (U-18) – Україна (U-18) – 3:2 (0:0, 3:0, 0:2)

Шайби: 1:0 – Пісетта (Оберхеллер, більш.), 20:57. 2:0 – Пісетта, 35:36. 3:0 – Фаустер (Гарау, де Лука, більш.), 37:43. 3:1 – Гуцу, 47:48. 3:2 – Долін, 56:52.

Україна
: Батіг (58:57); Шевчук – Россоха, Пуздрановський – Білоус, Курзенков – Тельнов; Долін – Жеребко – Саєнко, І.Байда – Д.Байда – Стасюк, С.Герасименко – Собченко – Гуцу, Ревука – Іщенко – Лукін.

Арбітри – М.Немет (Угорщина), А.Кіча (Украиїна).
Кидки: 26 (9+10+7) – 43 (10+15+18).
Штраф: 10 – 26.
26 серпняБудапешт. Арена Tüskecsarnok.

Після обнадійливого першого періоду, коли «синьо-жовті» володіли ініціативою і притиснули італійців «до канатів», у другому періоді «картинка» на майданчику значно змінилася не на нашу користь. Українці швидко пропустили в меншості, потім не реалізували свою чисельну перевагу, після чого сталася жахлива «обрізка» одного із захисників нашої команди, чим  сповна скористався активний і моторний Томас Пісетта, який оформив дубль. На жаль, на цьому жах для українських юнаків не закінчився. Під завісу періоду італійці знову покарали нашу команду за вилучення та буквально відправили «синьо-жовтих» у нокдаун – 3:0.

Перерва однозначно пішла збірній України на користь і в третьому періоді наші хлопці почали наздоганяти суперника в рахунку. Індивідуальний прохід Олександра Гуцу та майстерний кидок Данили Доліна подарували команді надію на порятунок – 3:2. І, треба сказати, цей шанс представився за хвилину до кінця у форматі «6 на 4», проте вичавити максимум із сприятливої ситуації на льоду українці не змогли. Не вистачило часу.

Заключний матч на турнірі у Будапешті збірна України проведе 27 серпня проти однолітків із Польщі об 11.30 за київським часом.

Вас може зацікавити