Українські юніори здобули перемогу над Польщею

У повторному матчі між юніорськими збірними командами України та Польщі підопічні Олега Ігнатьєва здобули впевнену перемогу з рахунком 3:1.

В порівнянні з першим поєдинком, який завершився перемогою команди Ярослава Моравецкі, наш тренерський штаб вніс корективи у склад. Так місце у воротах прогнозовано зайняв Владислав Гурко. Олександр Фірсов грав у парі з Богданом Савченком, а Богдан Грицюк та Михайло Васильєв замінили Сергія Логача та Даніїла Бабчука. На звичну для себе позицію в атаці до ланки Аретма Матейченка і Олександра Пересунька повернувся Гліб Кривошапкін, а Даніїл Мороз замінив у першій ланці Артема Шиманського.

Українці розпочали не так активно як напередодні. Синьо-жовті діяли обережно, з оглядкою на власні ворота. Відкрити рахунок нашій команді вдалося майже з нічого. Олександр Пересунько пішов на, здавалося, безнадійне перехоплення, проте дістався до шайби і швидко віддав на вільного Артема Матейченка, якому залишалося лише вразити ворота.

У другому періоді наша команда пропустила шайбу у меншості, проте змогла знову вийти вперед наприкінці 20-хвилинки. Гліб Кривошапкін виявився найспритнішим серед гравців, що боролися за шайбу перед воротами Павла Бізуба.

У заключному ігровому відрізку шайба ще одного разу побувала у воротах гостей. Олександр Фірсов потужно кинув від синьої лінії, а Олександр Пересунько вдало закрив огляд голкіперу.

Після завершення основного часу гри команди вирішили потішити публіку серією буллітів. У серії з п’яти кидків перемогла українська команда – 3:2.

Україна U18 – Польща U18 – 3:1 (1:0; 1:1; 1:0)

4 листопада 2016 року, 11:00. Арена «Термінал»

Судді: О. Говорун, А. Перетятько, І. Хохлов

Склад України U18: Гурко. Горлушко – Козачук, Савченко – Фірсов, Васильєв – Грицюк, Воронін. Мороз – Ступак – Поліщук, Матейченко – Кривошапкін – Пересунько, Гуменюк – Морозов – Сереженко, Шиманський – Печерських – Лесніков.

Голи: 1:0. Матейченко (Пересунько, 12:45), 1:1. Урбанскі (Сольтис, 31:57 – більш.), 2:1. Кривошапкін (Савченко, Пересунько, 37:14), 3:1. Фірсов (Матейченко, 55:06)


Вас може зацікавити