Українська «молодіжка» не впоралась з Угорщиною

Молодіжна збірна команда України провела третій поєдинок на чемпіонаті світу в Угорщині. Черговим суперником підопічних Андрія Савченко були господарі та поточні лідери змагання – угорці.

Протягом двох періодів наша команда на рівних протистояла супернику, що знаходило своє відображення на табло. Але прикра пропущена шайба у самому дебюті третього періоду зіпсувала всі плани «синьо-жовтим». Відігратися нашій команді так і не вдалося. Натомість угорці підловили підопічних Савченка на контратаці та встановили остаточний рахунок гри – 3:1.

Завтра українська команда проведе поєдинок проти Словенії. У цьому матчі, як і в заключному поєдинку проти Великобританії, нашій команді не допоможе Василь-Юрій Качан, який отримав серйозну травму руки у другому періоді сьогоднішнього матчу.

Угорщина – Україна – 3:1 (1:1; 0:0; 2:0)

14 грудня 2016 року, 17:30. «Айсцентр» (Будапешт)

Судді: П. Солем (Норвегія), Я. Фуре (Франція), І. Недельковіч (Сербія)

Склад України: Дьяченко. Григор’єв – Ординський, Александров – Шпак, Влад – Горлушко, Матвієнко. Коваленко – Рубан – Денискін, Ворона – Мазур – Свіщев, Качан – Щербаков – Мостовий, Ступак – Лесніков – Шиманський, Алексанян-Петрович.

Голи: 1:0. Петер (Ревес, Штіпшич, 2:58), 1:1. Свіщев (Александров, Ворона, 7:05 – більш.), 2:1. Шагі (Штіпшич, 40:16), 3:1. Ревес (Петер, Р. Кісс, 47:57)

Штраф: 27 – 6

Кидки: 41 – 26


Вас може зацікавити