Українcький рефері судитиме матчі Euro Ice Hockey Challenge

Український рефері Андрій Кіча входитиме до складу суддівської бригади під час матчів за участю збірної України на Меморіалі Тамаша Саркозі в угорській столиці Будапешті, турніру, який є одним із етапів серії Euro Challenge. Наш арбітр працюватиме на поєдинках Україна – Італія 12 листопада (початок – 16:00 за київським часом) і Угорщина – Україна 13 листопада (початок – 17:00).

Коментуючи це призначення, голова суддівського комітету Федерації хокею України Максим Урда відзначив, що така довіра від IIHF є свідченням високого рівня рефері Кічі. Однак поряд із тим пан Урда підкреслив, що судити матчі за участю своєї збірної найважче, оскільки підозри в упередженості з боку суперників будуть за визначенням. А отже хочеться сподіватися, що Андрій Кіча відпрацює на своєму звичному рівні кваліфікації. Так, що претензій до його роботи не виникатиме в жодної зі сторін.

Андрій Кіча вже прибув до Будапешта і навіть з дозволу української команди зміг під час вечірнього тренування наших хокеїстів 11 листопада намотати трохи кіл льодовою коробкою спорткомплексу Tuskecsarnok і відпрацювати звичну для хокейних суддів жестикуляцію.

Зауважимо, що матчі Меморіалу Тамаша Саркозі можна буде переглянути на телеканалі «Спорт 1» і Youtube-каналі ФХУ.

VBET Ukraine — Титульний партнер національної збірної команди України з хокею


Вас може зацікавити