УХЛ продовжує приймати заявки для участі у чемпіонаті України в сезоні 2021/2022

Українська хоккейна ліга продовжує приймати заявки від хоккейних клубів для участі в чемпіонаті України з хокею з шайбою в сезоні 2021/2022 років.

Раніше УХЛ і Федерація хокею України досягли домовленості щодо продовження співпраці в рамках чинного договору, а також підписали додаткову угоду про спільну роботу з проведення чемпіонату України з хокею і розвитку цього виду спорту в Україні.

Сам чемпіонат в сезоні 2021/2022 буде проходити у два етапи. На першому команди в форматі регулярного чемпіонату проведуть понад 40 матчів кожна, після чого найсильніші колективи потраплять до другого етапу (плей-оф), де і визначиться чемпіон України.

До участі в змаганні допускаються професійні клуби різних форм власності, які гарантують виконання всіх регламентних і фінансових норм, передбачених організаторами.

Для участі в чемпіонаті командам необхідно до 1 серпня 2021 року відправити заявку (гарантійний лист встановленого зразка) для участі в змаганнях. Скановані копії заявок приймаються на електронну пошту Української хокейної ліги info@uhl.ua.


Вас може зацікавити