УХЛ: Неймовірна розв’язка в Херсоні, холоста перемога “Донбасу”

У п’ятницю, 19 листопада, в регулярному чемпіонаті Української хокейної ліги відбулося два матчі. Правда, результат одного з них був зрозумілим ще до виходу команд на лід.

“Донбас” повторно знехтував рішенням Дисциплінарного комітету Федерації хокею України і виставив на матч проти “Кременчука” шістьох тимчасово відлучених від участі в офіційних змаганнях хокеїстів — Пилипа Пангелова-Юлдашева, Віталія Андрейківа, Іллю Коренчука, Віктора Захарова, Микиту Буценка і Олександра Пересунька. Два дні тому донеччани, задіявши цих гравців у зустрічі проти “Дніпра”, вже отримали технічну поразку. Тепер їх, так само як “Краматорськ”, який також вперто виставляв у двох поєдинках поспіль відлученого через втечу з лав національної збірної хокеїста Павла Тарана, буде покарано аналогічним чином. А на найближчому засіданні ДК ФХУ буде розглянуте виключення клубів “Донбас” і “Краматорськ” з числа учасників чемпіонату.

Тому ця перемога “Донбасу” може потішити самолюбство учасників, але турнірної ваги не має.

Кременчук” — “Донбас” — 2:5 (0:0, 1:3, 1:2)

Шайби: 0:1 — Морозов (Захаров, – менш.), 24:08. 0:2 — Спруктс (Сигарьов, Кобелєв), 25:14. 1:2 — Кошелєв, 28:04. 1:3 — Коренчук (Фірсов, Буценко), 31:36. 1:4 — Буценко (Садовиков, Медвєдєв), 45:39. 1:5 — Дубінін (Боярчук, – більш.), 55:10. 2:5 — Сигарьов (Шишлянніковс, – більш.), 57:47

Воротарі: Боярчук — Макаров

В іншому матчі “Маріуполь”, який вважався фаворитом протистояння з “Дніпром”, зумів вирвати перемогу лише в овертаймі. Причому уникнути поразки в основний час підопічним Сергія Вітера вдалося лише за 48 секунд до сирени, знявши воротаря і реалізувавши більшість.

Дніпро” — “Маріуполь” — 1:2 ОТ

Шайби: 1:0 — Кірющенков (Зайцев, – більш.), 43:31. 1:1 — Тютченко (Мільохін, Благий, – більш.), 59:12. 1:2 — Щербатов, 61:36

Воротарі: Захарченко — Трифонов

Наступні матчі в регулярному чемпіонаті Української хокейної ліги відбудуться у понеділок, 22 листопада. О 18:30 лідер змагань “Сокіл” прийматиме “Кременчук”. О 18:45 у Білій Церкві розпочнеться матч “Білий Барс” — “Дніпро”.


Вас може зацікавити