УХЛ. Хет-трик Денискіна приніс «Кременчуку» перемогу над «Дніпром»

Зв’язка Денискін – Коробов допомогла «Кременчуку» здобути нелегку перемогу над херсонським «Дніпром» у першому для команди Олександра Савицького після виходу з лазарету матчі регулярного чемпіонату Української хокейної ліги.

«Кременчук» – «Дніпро» (Херсон) – 6:2 (1:1, 3:1, 2:0)

Шайби: 1:0 – Денискін (Коробов), 00:45. 1:1 – Кірющенков (Бондаренко), 08:51. 2:1 – Денискін (Коробов, Матусевич), 31:08. 3:1 – Коробов (Дубінін, – більш.), 32:38. 3:2 – Тищенко (Панков, Дворник), 36:37. 4:2 – Денискін (Коробов, Дубінін, – більш.), 37:50. 5:2 – Матусевич (Денискін, Дубінін, – більш.), 50:32. 6:2 – Сеник (Забавін, Ворона) 51:49

«Кременчук»: Боярчук; Матусевич – Григорян, Серанов – Сібілевич, Созонов – Горлушко, Грицьких – Сеник; Коробов – Дубінін – Денискін, Хришпенц – Савченко – Гриценко, Казьянін – Забавін – Кошелєв, Толстушко – Ворона – Варава. Тренер – Олександр Савицький

«Дніпро»: Писаренко; Горечишніков – Саврицький, Павлов – Голубич, Будько – Панков; Попов – Сєргєєв – Севанькаєв, Кірющенков – Хамматов – Бондаренко, Дворник – Бандуркін – Тищенко, Мельник – Булах – Русаков. Тренер – Віктор Богатирьов

Кидки: 33 (9+13+11) – 12 (2+6+4)
Штраф: 8 (2+2+4) – 12 (2+6+4)

22 січня. Кременчук. Арена «Айсберг»

«Кременчук» повернувся до боротьби за лідерство в регулярному чемпіонаті УХЛ, як мовиться, «ліпшим, ніж до аварії». За час вимушеної, пов’язаної з хворобами гравців тижневої паузи повидужували хворі і відновилися після травм більшість травмованих. Фактично, в лазареті Кременчука» зараз залишився лише оборонець Олександр Яковлєв, який зламав руку в першому матчі на Кубок України. Натомість у «Дніпра» через травми в лазареті знаходяться лідери – оборонець Євген Ратушний і нападник Алєксєй Басков.

Зустріч господарі розпочали дуже енергійно і швидко повели в рахунку після того, як Андрій Денискін, об’їхавши ворота, просунув шайбу між стійкою і щитком Сергія Писаренка в сітку. Тай загалом у першому періоді «Кременчук» мав велику перевагу, проте надійність Писаренка і помилка в обороні, яка призвела до виходу один в нуль Віталія Кірющенкова, призвели до нічийного підсумку першої третини.

Старт другого періоду навпаки минув за переваги херсонців. «Кременчук» вистояв, а в середині матчу Денискін і Коробов закинули дві шайби, після яких господарі створили необхідне для перемоги підґрунтя.

«Щуки» ще спробували повернутися в гру після шайби Данила Тищенка, однак той же Денискін, закинувши самостійно і допомігши це зробити екс-оборонцеві «Дніпра» Денисові Матусевичу, вгамував запал суперника остаточно.

Додамо, що Денискін, який зробив хет-трик, перед новим роком відзначився у воротах «Дніпра» трьома шайбами у грі, якою відкривалася льодова арена в Мелітополі.

«Перший період ми розпочали непогано, мали моменти в другому періоді, але допущені помилки призвели до такого рахунку, – підсумував гру наставник «Дніпра» Віктор Богатирьов. – У нас ще є травмовані гравці. Буде міжнародна пауза, підлікуємося, підтягнемо фізичні кондиції і все буде гаразд».

«Перемогли, бо забили хороші голи, – каже тренер «Кременчука» Олександр Савицький. – Забили шість шайб, бо наші нападники добре володіли шайбою в зоні суперника, мабуть, втомилася оборона «Дніпра». Взагалі, ми стараємося не зациклюватися на якихось окремих моментах. Віддаємося в кожній окремо взятій грі. Є гра, ми граємо. Не завжди виходить, іноді бракує виконавців, але викладаємо всі сили для перемоги. Добре, що продемонстрував гарну результативність Денискін. В принципі, гарно себе проявила вся їхня п’ятірка. Одужав Олександр Коробов і ми його поставили до Денискіна та Дубініна. Де ще Сашкові грати, якщо не в провідній ланці?»


Вас може зацікавити