У Горішніх Плавнях планується зведення льодової арени, в Александрії відкриють ДЮСШ з хокею

Почесний президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін разом із головою Відокремленого підрозділу ФХУ в Полтавській області Сергієм Мазуром здійснили робочу поїздку до Кіровоградської та Полтавської областей.

Представники ФХУ зустрілись із міським головою міста Горішні Плавні Дмитром Биковим. Пан Биков підкреслив, що, попри відсутність хокейної інфраструктури, у Горішніх Плавнях є чимало шанувальників цього виду спорту, і жителі міста давно мріяли про свою стаціонарну льодову арену. 

Горішньоплавнівська міська рада вже виділила ділянку землі неподалік від проспекту Героїв Дніпра для побудови спортивного об’єкта. Мер міста, своєю чергою, зазначив, що планує залучити до будівництва майданчика консультантів із кременчуцької арени «Айсберг» та ФХУ.

В Олександрії ж почесний президент Федерації та голова Відокремленого підрозділу ФХУ в Полтавській області провели нараду з керуючим справами виконавчого комітету Олександрійської міськради Сергієм Завалієм.  

Під час спілкування було порушено питання розвитку хокею в місті. Зокрема, представники ФХУ наголосили на вагомості відкриття в Олександрії ДЮСШ з хокею з шайбою, аби заохотити молоде покоління до занять цим видом спорту. Пан Завалій підтримав ініціативу, а клопотання щодо дитячо-юнацької спортивної школи було передано до мера міста Сергія Кузьменка.  

Нагадаємо, що в Олександрії вже кілька місяців функціонує льодова арена повітроопорного типу за адресою вул. Івана Чиркіна, 6. Ініціатором зведення майданчика став олександрійський підприємець Юрій Нос. У майбутньому місцева влада планує створити повноцінну стаціонарну арену на іншій зеемельній ділянці, про що було повідомлено представникам ФХУ під час зустрічі з паном Завалієм.


Вас може зацікавити