У Дружківці відбувся матч усіх зірок ХК «Донбас»

27 квітня на льодовій арені «Альтаїр» у Дружківці відбувся Матч усіх зірок хокейного клубу «Донбас». Після нетривалої розважальної програми для вболівальників та групового фотографування свято було відкрито.

Почесними гостями заходу стали міський голова Дружківки Валерій Гнатенко та начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик, які після вітальних слів вручили нагороди та грамоти хокейному клубу та особисто генеральному директору Олексію Бразі і директору ДЮСШ Сергію Петрову за особистий внесок у розвиток спорту в регіоні.

Після цього на льоду почали з’являтися головні дійові особи Матчу зірок. На майданчику з’явилися хокеїсти дитячих команд хокейного клубу «Донбас» з трофеями, здобутими цього сезону, а після цього публіка оваціями зустрічала основну команду клубу. Також вболівальники змогли сфотографуватися із головним трофеєм чемпіонату світу в Дивізіоні ІВ, який привезли п’ять представників клубу, що виступали у складі національної збірної команди України.

Матч пройшов у форматі «білі» проти «червоних». В обох командах грали хокеїсти основного складу, тренери, вболівальники, вихованці ДЮСШ, батьки юних хокеїстів та хокеїсти-аматори з команд Донецької області.

Перед самим початком гри відбулося майстер-шоу, що складалося із чотирьох конкурсів. У першому команди змагались у естафеті. Перемога разом із трьома балами дісталася «білим». Другим конкурсом були кидки на силу по борту. «Червоні» перемогли завдяки потужному пострілу тренера ДЮСШ Дмитра Кузьменка.

Конкурс штрафних кидків завершився унічию – Євген Царегородцев пропустив кидки від Віктора Захарова та вболівальника Сергія Шемшура. А в заключному конкурсі «білі» перемогли у змаганні на точність кидків.

Матч зірок відбувся у форматі трьох періодів по 10 хвилин кожен. Матч був сповнений цікавих та відверто кумедних епізодів. А переміг у поєдинку кожен учасник, який отримав море позитиву від сезону та його завершального акорду.


Вас може зацікавити