Царегородцев: «Розуміли, що з «Краматорськом» нам відступати нікуди». Коментарі тренерів після матчу «Краматорськ» – «Маріуполь»

«Краматорськ» із мінімальною перевагою – 4:3 – обіграв «Маріуполь» на нейтральній арені в Дружківці. «Сталеві чайки» оформили камбек за рахунку 0:3, але так і не наздогнали опонентів. До вашої уваги оцінка матчу наставників обох команд.

Тренер «Маріуполя» Євгеній Царегородцев:

«Якщо брати за періодами, то можна виділити другий. За кидкам були кращі, тому виграли. Змогли повернутися в гру, але, на жаль, в третьому періоді не знаю, що сталося. Не вийшло зіграти так, як хотіли… Перший період взагалі провалили.

Навряд проблема була в тому, що не вистачило правильного налаштування на гру – готувалися серйозно. Розуміли, що вже нам відступати нікуди. Багато поразок, потрібно вигравати. Тим більше суперник принциповий. Може, перегоріли».

Головний тренер «Краматорська» Павло Микульчик:

«Почали хлопці добре. Працювали за завданням. Але на другий період вийшли якось «вальяжно». Перестали працювати, почали вже показувати «майстерність». Тому тут нас суперник заслужено нас покарав. Довелося в другому періоді покричати трошки. Але молодці хлопці, зрозуміли, що від них вимагається. Довели гру до логічного кінця і виграли.

Фанатам велике дякую. Звичайно, хотілося б їх бачити на трибунах. Ми грали в Маріуполі, дуже сподобалася їхня арена. У нас теж шикарна. Чекаємо на неї. Тому що в тому ж Маріуполі з’явилися відразу ж дитячі школи і з фігурного катання, і з хокею. Багато людей приходить масово кататися.

Хотілося, щоб в Краматорську нарешті запрацювала арена. Нам вдома буде приємно грати перед своїми вболівальниками».

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити