Тренерський штаб визначився з остаточною заявкою юніорської збірної України на чемпіонат світу

Тренерський штаб юніорської збірної України на чолі з Олександром Бобкіним визначився з остаточним складом команди на чемпіонат світу в дивізіоні 1В, який стартує 12 грудня в естонській столиці Таллінні. До заявки увійшло 22 хокеїсти.

Заключні кадрові рішення наші наставники прийняли за підсумками товариського матчу проти ровесників з Угорщини, який відбувся 9 грудня в Будапешті. В ньому українці поступалися 2:5, але здобули перемогу 6:5. Наступного дня наша команда мала зустрічатися зі збірною Італії. Але через технічні проблеми в лавах суперників поєдинок було скасовано.

Склад збірної України U20 на чемпіонат світу-2021

Воротарі: Семен Майко («БСФК-Білий Барс»), Дмитро Кубрицький («Сокіл»)

Оборонці: Артур Чолач («Баррі Колтс», Канада), Андрій Євтухов («Спрінґфілд», США), Арсен Палійчук («Твін Сіті», США), Артем Гребеник, Олексій Дахновський (обидва – «БСФК-Білий Барс»), Олександр Філімонов («Дніпро»), Артем Пономаренко, Владислав Сушков (обидва – «Сокіл»)

Нападники: Данило Трахт («Лукко» U18, Фінляндія), Данило Царковський («Пантер», Естонія), Гліб Ткач («Нака», Швеція), Богдан Панасенко («Анхораж», США), Олександр Шаповалов (ТПС U20, Фінляндія), Денис Бородай, Артем Грабовецький (обидва – «БСФК-Білий Барс»), Михайло Сімчук, Данило Коржилецький, Денис Гончаренко (усі – «Сокіл»), Дмитро Кобильник («Придніпровськ»), Гліб Варава («Кременчук»)

Тренери: Олександр Бобкін, Руслан Борисенко, Олександр Федоров

Зауважимо, що з Будапешта наша команда перебралася до Відня. З австрійської столиці сьогодні, 11 грудня, збірна України вилітає в Таллінн, де впродовж шести днів боротиметься з командами Естонії, Японії , Франції, Словенії та Польщі за єдину перепустку в дивізіон 1А.

Розклад матчів юніорської збірної на чемпіонаті світу Дивізіон 1, група В

12 грудня, 16:00 Естонія – Україна

14 грудня, 12:30 Україна – Японія

15 грудня, 16:00 Франція – Україна

17 грудня, 12:30 Україна – Словенія

18 грудня, 16:00 Україна – Польща


Вас може зацікавити