Трансферна «бомба» у жіночому хокеї

Напередодні другого туру чемпіонату України з хокею серед жінок у складах команд відбулися зміни. Не обійшлося під час міграції гравців і без трансферної «бомби»: зі стану столичної «Україночки» до табору принципового суперника – харківських «Пантер», перебралася захисник збірної України – Марина Кобчук.

Чинний чемпіон країни «Пантери» дозаявили у свої лави не лише чемпіонку України-2019 Кобчук, а й двох воротарів – Наталю Гербей з «Дніпровських Білок» та Вікторію Ткаченко, яка має досвід виступів у Польщі та Турції, а минулого сезону допомогла харків’янкам завоювати «золото» національної першості. У зворотньому напрямку з «Пантер» – до «Білок» перейшла голкіпер Юлія Аббасова (Білорусь).

Також три хокеїстки підсилили склад «Королев Дніпра». До команди Олексія Короткого та Олександра Лаломова приєдналися нападники Марія Тюганкіна (РФ), Марія Пецевіч (Казахстан), а також воротар «Україночки» Катерина Науменко, яка зіграє за дніпровський колектив на правах оренди найближчого вікенду.

Нагадаємо, що поєдинки другого туру жіночої першості України відбудуться 5-6 лютого. В ньому зустрінуться «Дніпровські Білки» – «Королеви Дніпра» та «Пантери» – «Україночка».


Вас може зацікавити