Суперники національної збірної у лютому: грають всі

У лютому під час міжнародної паузи більшість національних збірних команд братимуть участь у різноманітних товариських матчах та міжнародних турнірах.

Не виключенням є й суперники збірної України на домашньому чемпіонаті світу 2017 року.

Про українську команду та збірну Польщі повідомлялося раніше. Угорщина, матчем проти якої наша команда відкриє світовий форум, вирушить в гості до ще одного учасника київського чемпіонату – Кореї. Окрім цих команд участь у далекосхідному змаганні братимуть Данія та Японія.

Команда Австрії проведе турнір у якості організатора. В гості до австрійців приїдуть представники топ-дивізіону – Норвегія, Франція та Словаччина.

І лише збірна команда Казахстану, на відміну від своїх суперників, буде проводити офіційні змагання у лютому. Команда братиме участь у зимових Азіатських іграх у японському Саппоро з 19 по 26 лютого.

За словами менеджера збірних команд Казахстану Серіка Іманбаєва, «команда Казахстану серйозно готується до Азіатських ігор. Перед командою стоять серйозні завдання. Зараз розглядаються можливості, щоб до Саппоро поїхали всі найсильніші хокеїсти, в тому числі й гравці «Барису».


Вас може зацікавити