Суперкамбек БСФК і хет-трик Пасманіка

В черговому матчі Української хокейної ліги сталася гучна сенсація команда Броварського спортивно-фахового коледжу під керівництвом Олександра Бобкіна сенсаційно здолала другу команду чемпіонату “Кременчук” на його майданчику і здобула першу перемогу в сезоні в основний час!

«Кременчук» БСФК (Бровари) – 4:6 (2:0, 2:4, 0:2)

Шайби: 1:0Матусевич (Сібілевич), 10:31. 2:0Денискін (Савченко, більш.), 13:23. 2:1Стецюра (Пасманік, більш.), 21:11. 2:2Пасманік (Грабовецький, Бешаров), 25:03. 3:2Т.Савицький (Сібілевич, Варва), 31:18. 4:2Гриценко, менш., 33:57. 4:3Пасманік (Логач, Панченко, більш), 35:18. 4:4Стецюра (Панченко, більш.), 36:26. 4:5Бешаров (Пасманік), 58:46, 4:6Пасманік (Бешаров, п.в.), 59:54.

“Кременчук”: Мустафін (Гордюшин, 35:18, 59:0659:54); Хришпенц – Забавін, Ворона – Григорян, Сібілевич – Тимофєєв; Савченко – Гриценко – Денискін, Т.Савицький – Глухов – Варава, Матусевич – Сенік – Коробов. Тренер – Олександр Савицький.

БСФК: Майко; Дахновський – Козловський, Логач – Кисельов, Портной – Трошкін, Ревука – Іщенко; Стецюра – Ступак – Панченко, Р.Бойко – Бешаров – Пасманік, Грабовецький – Б.Андрющенко – Кривоножкін, Фурсенко – Боярчук – І.Бойко. Тренер – Олександр Бобкін.

Кидки:41 (12+13+16) – 13 (4+4+5)
Штраф:16 (4+6+6) – 13 (4+4+5)
1
4 січня. Кременчук. Арена «Айсберг».

Хокей дійсно непередбачуваний і дивовижний! Якихось 10 днів тому «Кременчук» на своєму льоду не залишив каменю на камені від молодого колективу Олександра Бобкіна, познущавшись над суперником у кубковій зустрічі (8:0), але на старий новий рік картина кардинально змінилася. Опоненти влаштували гольову стрілянину, яка непередбачувано завершилася сенсаційною перемогою БСФК — 6:4!

Господарі майданчику не змогли виставити на гру оптимальний склад – 11 гравців злягли у лазарет з температурою, але навіть три п’ятірки кременчужани мали доводити зустріч до перемоги та не «відпускати» цей поєдинок. Під час зустрічі фаворит двічі вів у рахунку 2:0 і 4:2, не реалізував 5-хвилинну більшість у третьому періоді і запоров серію забійних моментів наприкінці зустрічі за рахунку – 4:4.

Як водиться у спорті, розплата за марнотратство настає незмінно. Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Броварчани впоралися з градом кидків, вистояли та зусиллями першої ланки нападу закинули усі шість шайб у ворота Артура Мустафіна та Микити Гордюшина. Особливо розкішним склався матч для форварда-легіонера Леоніда Пасманіка, який оформив перший хет-трик в УХЛ і набрав 5 (3+2) очок за гру!

«У нашій роздягальні – свято! – відзначає тренер БСФК Олександр Бобкін. – Ми відчуваємо дуже приємні емоції після гри. Ми молода команда, грали проти лідера. В емоційному плані ця перемога багато нам дасть. Зауважу, що ми знову приїхали в неповному складі, на жаль не було капітана Дениса Бородая та його асистента Артема Гребеника, ще декілька лідерів. І це зіграло свою роль. Хлопці згуртувалися, розуміючи, що ніхто окрім них самих. Проявили себе добре. Молодь не здригнулася, вистояла, тримала удар. І, звичайно, потрібно відмітити нашого воротаря. Семен Майко сьогодні зіграв дуже добре і втримав команду у ключові моменти гри».

«У суперника сьогодні було більше бажання та націленості, – коментує поразку головний тренер кременчужан Олександр Савицький. — І мали дуже багато моментів, які призвели до поразки. Найважливіший – що в БСФК було більше бажання та націленості. До того ж в нас захворіло багато гравців – 11. В ході гри ще в трьох теж саме. Це, звісно, не пояснення. Але ситуація складна».


Вас може зацікавити