«Сухий» дебют Захарченка

В другому матчі на турнірі в Торуні підопічні Олександра Годинюка зустрічалися із командою Румунії. Румуни, нагадаємо, замінили на турнірі команду Казахстану, яка за два тижні до старту повідомила про свою неучасть.

Румунія – Україна – 0:5 (0:3; 0:0; 0:2)

7 лютого 2015 року, 20:30. «Тор-Тор Арена» (м. Торунь)

Судді: Г. Майєр, В. Марчук, М. Полак, С. Шахнєвіч

Україна: Захарченко. Побєдоносцев – Рябенко, Наваренко – Алексюк, Р. Борисенко – Толстушко, Андрейків. Варламов – Рамазанов – Благий, Німенко – Бондарєв – Доніка, Заблудовський – Гніденко – П. Борисенко, Лялька – Кузьмик – Захаров, Черненко.

Голи: 0:1. Побєдоносцев (Благий, 2:42), 0:2. Черненко (Захаров, 10:56 – менш.), 0:3. Алексюк (Наваренко, Бондарєв, 13:32 – більш.), 0:4. Рамазанов (Благий, Варламов, 44:18), 0:5. Бондарєв (Доніка, 48:24)

Штраф: 6 – 10

Після матчу з Польщею Олександр Годинюк здійснив цілком прогнозовану ротацію воротарів. Місце у рамці цього разу зайняв Едуард Захарченко, якого керманич синьо-жовтих не ризикнув кинути у непростий бій проти поляків. Окрім цього Романа Щербатюка замінив Віталій Андрейків, який приєднався до команди.

Забігаючи наперед, Захарченко став одним із героїв матчу, відбивши усі 24 кидки по своїм воротам. Таким чином, молодий голкіпер дебютував у національній збірній з «сухої» перемоги!

Але не лише у Едуарда знайшлися приводи для додаткових радощів. Шаміль Рамазанов відкрив лік закинутим шайбам за команду, Віталій Андрейків дебютував за збірну на дорослому рівні, а Віктор Захаров набрав перший бал за результативність, асистувавши Сергієві Черненку!

Що ж до самої гри, то перевага нашої команди не викликала жодних сумнівів. Рахунок гри цілком відображає перебіг подій на льодовому майданчику.

Завтра наша збірна у матчі з Угорщиною розіграє друге місце на турнірі, а у випадку перемоги румунів над поляками виграш нашої команди у матчі з угорцями принесе Україні перемогу в змаганні.

***

В іншому матчі команда Польщі Перемогла Угорщину 2:0 і достроково стала переможцем турніру.

***

Відео закинутих шайб


Вас може зацікавити