«Стратегія та логотип дуже сподобалися». Олександр Бобкін – про презентацію айдентики та нової стратегії українського хокею

Головний тренер збірних України U18 та U20 Олександр Бобкін прокоментував презентацію, організовану Федерацією хокею України, де була представлена програма розвитку хокею до сезону 2033 року.

– Як Вам презентація та формат її проведення?

– Все дуже сподобалося. Організація презентації була на найвищому рівні. Це показує, наскільки ми хочемо рухатися вперед, створюємо для цього належний плацдарм та хочемо заручитися підтримкою якомога більшої кількості людей зі спортивної та інших спільнот.

– Що скажете про новий логотип Федерації хокею України?

– Він мені подобається більше, ніж попередній. Він буде впізнаваним, агресивним. Добре, що прибрали коло, мінімізували кількість елементів на ньому. Але, водночас, усім зрозуміло, про що йдеться. Дизайнери зробили акцент на дійсно потрібних та ключових речах.

– Президент Федерації Георгій Зубко презентував нову програму розвитку українського хокею до сезону 2033/34. Чи підтримуєте її?

– Однозначно, так. Дуже добре, коли в будь-якій справі є стратегія, є розуміння, у якому напрямку потрібно рухатися, а не вирішувати якісь проблеми ситуативно. У нас усіх попереду багато цікавої роботи. Провідні хокейні країни завжди вибудовують стратегію і зі сторони видно, який результат це приносить.


Вас може зацікавити