Стартував 36-й тур чемпіоната України з хокею
“Крижані Вовки”- ХК “Донбас” 2:10 (1:4, 0:1, 1:5)
На домашній ковзанці «Шалет» «Крижані Вовки» приймали донецький «Донбас». Інтригу матчу надав його початок, коли господарі вже на 4-й хвилині повели в рахунку. Іван Федосов доволі несподівано вразив ворота гостей. Але, мабуть, злякавшись власної приті, кияни пропустили одну за одною чотири шайби, перевівши гру у розряд прогнозовано-банальних.
  Певний стимул «Вовкам» надала заміна воротаря, проведена тренерським штабом між першим й другим періодами. Петренко вперто не хотів пропускати, чим надихнув своїх партнерів на створення щось подібного на рівну боротьбу зі діючими чемпіонами України. Але, на другу перерву, все ж таки команди пішли за рахунку 5:1 на користь біло-червоних.
  В третьому періоді суперники спромоглися закинути стільки ж шайб, скільки провели за перші два. Відвертий хокей без середини поля прикув увагу вболівальників, які завзято підтримували господарів, й не дозволяв розслабитися до останньої хвилини. Обидві команди геть забули про середину поля, вся гра точилася виключно в зоні нападу обох команд. 
  «Донбасівці» встигли довести рахунок завдяки хет-трику Коренчука до двозначного, а «Вовки» ще раз дали можливість своїм фанам відсвяткувати радість взяття воріт.
  Фінальна сирена зафіксувала рахунок 10:2 на користь хокеїстів зі сходу України.
ХК “Дніпро”- ХК “Кременчук” 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0)

Іншої можливості, щоб перемогти «кременчужан» на домашній ковзанці в цьому сезоні у гравців «Дніпра», можливо, вже й не буде.
  Ця гра у регулярній першості була останньою, а чи зведе доля суперників в плей-офф, нікому не відомо. 
  Тому гравці з Херсону вирішили не відкладати в довгу шафу власну жагу до перемоги, але розвиток подій в грі, скоріше нагадав старий-добрий фанатівський жарт.
“Нам потрібен гол!
Нам потрібен гол!
Нам потрібен гол – ми його й отримали!”…
Кирило Бондаренко зіграв ефектно та ефективно, закинувши шайбу у ворота господарів, як справжній тенісист. ХК «Кременчук» повів 1:0 й вкотре підопічні Олександра Савицького продемонстрували вміння витискувати максимум з перебігу подій. 
  Господарі, взявши на озброєння закон діалектики, що кількість обов’язково має перейти в якість, влаштували, після пропущеної шайби, справжню облогу воріт воротарям «кременчужан», накотуючи хвилі своїх атак на ворота гостей. Одна з них принесла свій результат й на екваторі зустрічі суперники мали розпочати все з самого початку. 1:1 – рахунок, який, мабуть, більше влаштовув гравців у помаранчево-чорній формі, виходячи з кількості набраних очок, ніж «дніпрян», які будь-що прагнули покласти в свою скарбничку повноцінні три залікових бали й віддячити своїм прихильникам за несамовиту підтримку протягом всієї зустрічі.
  Але гра на зустрічних курсах, де гострі атаки господарів перетиналися з підступними контратаками гостей так й добігла свого логічного завершення в нічию. Суперники були рівні, в жодному з компонентів льодової майстерності й бажання не поступалися один одному.
  В овертаймі «щукам» таки вдалось дотиснути міцного противника, здобувши першу й останню перемогу над своїми візаві в регулярній першості цьогорічного чемпіонату України.

Вас може зацікавити