Сьома команда ліги готова до плей-оф!

 

В київському Палаці спорту відбулися збори суддів, які прийматимуть участь в обслуговуванні ігор чемпіонату України на другому етапі – в іграх плей-оф. Служителі Феміди успішно склали практичні нормативи і отримали за це високі оцінки.

Крім того, за участю суддів та інспекторів відбулася семінар-нарада, де були розібрані особливості гри кожної з команд учасників півфіналів та проаналізовані дії гравців, котрі грають на межі фолу та багато спілкуються з рефері. Також суддям були дані рекомендації щодо накладання штрафів під час матчів плей-оф. Головний меседж: гра проходить за правилами ІІHF і не має ніяких окремих правил для плей-оф, адже фінальні ігри відбуватимуться з великим загостренням пристрастей, тому потрібно бути готовими до рішучих дій зі сторони суддівської бригади.

Також на зборах виступив президент Федерації хокею України пан Георгій Зубко, котрий побажав суддям якісних матчів та наголосив на тому, що апарат ФХУ високо цінує незалежність наших арбітрів і підкреслив, що «Федерацією створені всі умови для якісного фунцінування незалежного від жодного впливу суддівського корпусу».

Як зазначив головний суддя українського хокею Максим Урда, «наразі усі судді підходять до плей-оф із чудовим настроєм і всі як один рвуться в бій та прагнуть довести, що сьома команда чемпіонату України – суддівська – належним чином готова до вирішальних ігор».

Відзначимо, що збори пройшли у дуже теплій та робочій атмосфері у Палаці спорту та бізнес-школі Caps, тому представники Феміди безмежно вдячні Федерації хокею України за надану можливість зібратися разом в ідеальних умовах у такий важкий для країни період під час війни.

Вас може зацікавити