«Сокіл» вийшов у лідери в півфінальній серії з «Кременчуком»

31 березня в Кременчуці своє півфінальне протистояння плей-оф УХЛ почали «Кременчук» та «Сокіл».

Очікувано, перший період команди провели з нулями на табло, проте за абсолютно рівної кількості моментів. І якщо початок періоду був явно за господарями матчу, то в другій половині ігрового відрізку «соколята» притиснули супротивника до його воріт.

У другому періоді кияни змогли перетворити свій пресинг в закинуті шайби – Кузьменко відправив снаряд уворота Новицького, відкривши рахунок в матчі. Після цього команди обмінялися голами у більшості – спочатку Денискін зрівняв рахунок на табло, а потім Смирнов вдруге в матчі вивів киян вперед.

У третій двадцятихвилинці кременчуківці кинули всі сили, щоб відігратися, але «Сокіл» на куражі не тільки не дозволяв «Кременчуку» відзначитися, але і провів ряд небезпечних атак, героєм яких став Новицький. Попри всі спробихокеїстів поміняти рахунок на табло, зробити цього так і не вдалося, а фінальна сирена зафіксувала рахунок другого періоду і першу перемогу «Сокола» в півфіналі.


«Кременчук» – «Сокіл» 1:2 (0:0, 1:2, 0:0)

Рахунок в серії – 0:1

Шайби: 0:1 Кузьменко (Міхнов), 26:06; 1:1 Денискін (Коробов, Дубінін, більш.), 30:11; 1:2 Смирнов (Бєлінський, більш.), 35:14;

«Кременчук»Новицький (Гордюшин); Грицьких – Григорян, Хрішпенц – Алексюк, Александров – Толстушко, Пукс (А) – Варава; Коробов – Дубінін – Денискін, Кисельов (К) – Ворона – Тютченко, Созонов – Смирнов – Орлов, Савченко – Гриценко (А) – Савицький.

«Сокіл»: Дубровський (Кубрицький); Олендаренко – Голубич, Сисак – Платонов, Бєлінський – Андрейків, Чолач – Лисенко; Рубан – Кузьменко – Міхнов (А), Морозов (К) – Курбатов – Малєтін, Гильманов – Смирнов – Німенко (А), Ступак – Симчук – Панченко. 

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити