«Сокіл» удома обіграв «Дніпро», у Кубрицького – третій шатаут у сезоні

«Сокіл» удома виграв у «Дніпра» в 13-му турі національної першості України з хокею з шайбою. 

Перший період хоч і був наповнений напруженою боротьбою, але завершився без реалізованих моментів, а от уже в другому ігровому відрізку господарі майданчика спромоглися відкрити рахунок протистояння. На 30-й хвилині у ворота Олександра Хомутова з влучного асисту Ярослава Панченка поцілив Олексій Сиротенко. Херсонці мали непогані шанси відновити паритет. Зокрема, під завісу другої 20-хвилинки «щуки» грали в більшості, але пройти Дмитра Кубрицького їм не вдалось.

Як і в попередніх періодах, у заключному ігровому відрізку команди демонстрували якісну гру в обороні, тож потішити гольовою феєрією вболівальників не вдалось. Лише на 54-й хвилині підопічні Олега Шафаренка зуміли віднайти прогалину в захисті опонентів і подвоїли перевагу – відзначився Богдан Ступак. А за 47 секунд до завершення гри ще один гол «соколам» приніс їхній капітан – Фелікс Морозов закинув у порожні ворота херсонців і встановив фінальний рахунок матчу – 3:0. При цьому Кубрицький оформив третій шатаут сезону.

Так, «Сокіл» продовжує боротись із «Кременчуком» за друге місце в турнірній таблиці. Наразі обидва колективи мають по 20 пунктів. Щодо «Дніпра», то він обіймає п’яту сходинку з 13-ма балами в активі.


«Сокіл» – «Дніпро» 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)

Шайби: 1:0 – Сиротенко (Панченко), 29:21; 2:0 – Ступак (Німенко – Рубан), 53:25; 3:0 – Морозов, 59:14;

«Сокіл»Кубрицький (Пеленський); Олендаренко – Голубич, Фірсов – Платонов, Сисак – Павлов, Сушков – Панченко; Морозов (К) – Німенко (А) – Сімчук, Середницький – Рубан – Гільманов, Павленко – Смирнов – Сиротенко, Гончаренко – Ступак – Пойманов.

«Дніпро»Хомутов (Гурко); Дорофєєв – Декало, Макаров (К) – Афанасьєв (А), Матусевич – Ратушний; Зайцев – Крисанов – Швецов, Вишняков – Гасніков – Воробйов, Каракулько – Брага – Панасенко, – Целогородцев


Вас може зацікавити