«Сокіл» пройшов «Краматорськ» і порівнявся з «Кременчуком» у турнірній таблиці

«Сокіл» на виїзді обіграв «Краматорськ» у 24-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою і таким чином набрав 35 очок у турнірній таблиці – стільки ж у «Кременчука», що посідає друге місце. 

Кияни потужно розпочали, провівши в першому ж періоді два голи. Спочатку ворота Михайла Шевчука вразив досвідчений Андрій Міхнов, а вже за хвилину Антон Рубан подвоїв перевагу столичної команди до двох закинутих шайб завдяки влучній передачі Андрія Смирнова.

У другому ігровому відрізку сценарій розвитку подій був схожим – підопічні Олега Шафаренка знову двічі розписались у воротах опонентів. Зокрема, на 25-й хвилині у володіння Шевчука снаряд закинув Смирнов, а вже за 10 хвилин записав до свого активу дубль і відправив «Сокіл» на перерву з суттєвою перевагою – 4:0.

У завершальному періоді «Краматорськ» зумів скоротити відставання. Перший гол для колективу Павла Мікульчика приніс Едуард Грінь, що влучив у ворота Дмитра Кубрицького на 53-й хвилині протистояння. А Павло Таран за 52 секунди до кінця гри зумів переграти голкіпера киян ще раз. Але перевернути хід матчу господарям так і не вдалось – перевагу у дві шайби кияни відстояли й здобули звитягу з рахунком 4:2.


«Краматорськ» – «Сокіл» 2:4 (0:2, 0:2, 2:0)

 Шайби: 0:1 – Міхнов (Панченко), 11:16; 0:2 – Рубан (Смирнов – Міхнов), 12:49; 0:3 – Смирнов (Гільманов – Гончаренко), 24:36; 0:4 – Смирнов (Олендаренко – Міхнов), 34:10; 1:4 – Грінь (Сурсов – Ковальов), 52:26; 2:4 – Таран (Грінь – Ковальов), 59:08.

«Краматорськ»Шевчук (Короваєв); Таран – Пахмурін, Люльчук – Воронін, Зуєв – Панков, –; Грінь (А) – Ковальов – Сурсов, Геворкян – Золотухін – Жвачкін (А), Халін – Карпенко (К) – Кривошапкін, Гринкевич.

«Сокіл»Кубрицький (Пеленський); Сисак – Платонов, Олендаренко – Голубич, Лисенко – Бєлінський, Сушков – Васильєв; Морозов (К) – Кузьменко – Павленко, Рубан – Панченко – Міхнов (А), Гончаренко – Смирнов – Гільманов, Коржилецький – Пойманов – Сиротенко.


Вас може зацікавити