«Сокіл» повернув з оренди центрфорварда Богдана Ступака

22-річний центрфорвард Богдан Ступак повертається в «Сокіл» після того, як на правах оренди провів трохи більше місяця у рамках Команди броварського спортивно-фахового коледжу. 

Ступак відіграв за «Сокіл» весь попередній чемпіонат, провівши загалом 45 матчів, у яких відзначився вісьмома голами і п’ятьма асистами і приглянувся тренерам національної збірної. Дебютував за першу команду країни Богдан на турнірі в словенській Любляні, матчем проти поляків, у якому відзначився голом. Проте через лічені миті після того Ступак отримав травму коліна, після якої переніс операцію і оговтувався донедавна. В гру Богдан повернувся, зігравши один матч за «Сокіл», на початку грудня. 

Після того тренерський штаб киян вирішив віддати Ступака, який потребував ігрової практики, в БСФК. В команді Олександра Бобкіна Богдан у січні провів загалом вісім матчів: 6 – у регулярному чемпіонаті УХЛ і 2 – в Кубку України. У кубкових поєдинках нападник записав до свого активу гол і асист. 

Ступак буде гарним підсиленням для «Сокола» напередодні плей-оф. У плей-оф минулого сезону, який завершився для киян здобуттям срібних медалей, Богдан особливо сильно проявив себе у другому півфінальному матчі серії проти «Кременчука», закинувши, можливо, переломну шайбу за рахунку 4:3 на користь «Сокола».

 

Зауважимо, що Ступак потрапив до розширеного списку кандидатів у національну збірну України напередодні лютневого збору команди в Києві.


Вас може зацікавити