«Сокіл» – перший володар Кубка пам’яті хокеїстів

24 лютого, в день другої річниці з початку повномасштабної російсько-української війни у київському Палаці спорту відбувся Кубок пам’яті хокеїстів-захисників, які полягли в боях за волю України. Організатори і учасники вшанували пам’ять Олександра Хміля, Дениса Пашинського, Ярослава Гаркавка, Олексія Логінова, Олександра Колонюка, Макара Єрофеєва і Владислава Лихошви. У відкритті турніру взяли участь родичі полеглих героїв.

У форматі 3х3 змагалися сім команд – київські «Сокіл», «Спарта», «Блискавки», ШВСМ, «Автомобіліст», «Крижинка-Кепіталз» та білоцерківський «Білий Барс». Зауважимо, що Олександр Хміль до початку великої війни грав за «Спарту», Владислав Лихошва за «Автомобіліст», а Олексій Логінов і Олександр Колонюк за «Білий Барс».

Першими переможцями турніру, який організатори при підтримці Федерації хокею України обіцяють зробити традиційним, стали хокеїсти київського «Сокола». В фіналі вони перемогли 3:0 «Крижинку-Кепіталз». Дві шайби закинув Денис Гайдук, ще одну – інший оборонець Данило Римар. Крім них за «Сокіл» виступали воротар Артем Куликов, Олександр Філімонов, Артем Євсейчик, Дмитро Зозовський, Ілля Собченко, Володимир Костромітін, Євген Говорушко і капітан команди Олександр Пономар. Тренером «Сокола» був Владислав Зозовський.

Третє місце розділили «Спарта» і «Блискавки».

Вас може зацікавити