«Сокіл» оступився в першому періоді, але обіграв «Білий Барс»

«Сокіл» здобув домашню звитягу над «Білим Барсом» у 18-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Попри перевагу домашнього майданчика «соколята» в першому періоді не змогли закинути шайбу у ворота суперників, натомість пропустили – на 14-й хвилині Артем Грабовецький із передачі Дмитра Даниленка відкрив рахунок зустрічі. До кінця ігрового відрізку господарям так і не вдалось підступитись до «барсів». Колектив Костянтина Буценка, у свою чергу, пішов на перерву, утримавши перевагу.

Уже після старту другої 20-хвилинки хід гри кардинально змінився – підопічні Олега Шафаренка розпочали стрімкий камбек. Спочатку на 52-й секунді після повернення на лід гол провів Павло Голубич, а потім Михайло Васильєв уперше вивів свою команду вперед у цьому протистоянні. До слова, для Васильєва ця гра за «Сокіл» стала дебютною – напередодні зустрічі з «барсами» кияни оголосили про підписання захисника. Заключим акордом другого періоду став дубль Голубича. Так, на перерву опоненти пішли вже за лідерства «Сокола» – 3:1. 

У завершальному ігровому відрізку гості так і не змогли скоротити відставання від столичної команди. А господарі під завісу матчу реалізували ще один момент – закинуту шайбу до свого активу записав Олександр Павленко. 

Завдяки цій звитязі кияни повернулись на другу сходинку турнірної таблиці з 24-ма пунктами, випередивши найближчого переслідувача «Кременчук» на очко. «Білий Барс» же посідає останнє місце, маючи в активі шість балів. 


«Сокіл»  «Білий Барс» 4:1 (0:1, 3:0, 1:0)

Шайби: 0:1 Грабовецький (Даниленко), 13:54; 1:1 Голубич (Павленко, Морозов), 20:52; 2:1 Васильєв (Морозов, Павленко), 30:24; 3:1 Голубич (Смирнов, Гончаренко, більш.), 39:05; 4:1 Павленко (Пойманов, Морозов), 58:36;


Вас може зацікавити