«Сокіл» не зазнав проблем із «Білим Барсом» у виїзному матчі 42–го туру УХЛ

14 березня в Білій Церкві відбувся черговий матч 42–го туру УХЛ, у якому «Білий Барс» прийняв «Сокіл».

Початок першого періоду, як і очікувалося, пройшов у рівній боротьбі. Ніхто з команд не хотів ризикувати, хоча вже на першій хвилині кияни залишилися втрьох на льоду. Попри таку перевагу, підопічні Буценка реалізувати більшість так і не змогли. Що не вийшло у білоцерківців, ближче до кінця ігрового відрізка змогли зробити «пернаті» – Павленко закинув у більшості й вивів свою команду вперед. Проте вже через хвилину рахунок на табло став нічийним – Бабинець засмутив Кубрицького.

У другій 20–хвилинці команди не порадували своїх вболівальників закинутими шайбами. Однак найбільш «гарячими» вийшли останні хвилини періоду, коли спочатку в штангу влучив Благий, а через пару секунд Німенко міг виводити свою команду вперед, але форвард «соколят» не зміг переграти Полгородника.

У заключному ігровому відрізку підопічні Шафаренка помітно додали, що незабаром призвело до закинутих шайб. Спершу Німенко реалізував другу більшість, а через п’ять хвилин Кузьменко зробив рахунок 3:1 на користь киян. Крапку в матчі поставив Міхнов, який намагався прострілити на дальню штангу, але шайба рикошетом від Кравця влетіла у ворота – 4:1 на користь «Сокола».


«Білий Барс» – «Сокіл» 1:4 (1:1, 0:0, 0:3)

Шайби: 0:1 Павленко (Ступак, Андрейків, більш.), 15:55; 1:1 Бабинець (Ружніков), 17:01; 1:2 Німенко (Міхнов, Рубан, больш), 41:20; 1:3 Кузьменко (Міхнов), 46:53; 1:4 Міхнов, 56:23.

«Білий Барс»Полгородник (Кучер); Гребеник (А) – Грицюк, Ядловський (А) – Сушков, Логач – Будько, Собко – Адаменко; Благий (К) – Даниленко – Бабинець, Грабовецький – Ружніков – Портной, Брага – Качан – Пойманов, Койда – Резюк – Удовиченко.

«Сокіл»: Кубрицький (Дубровський); Бєлінський – Лисенко, Букарев – Андрейків, Платонов – Чолач, Олендаренко; Малєтін – Ступак – Німенко, Рубан – Кузьменко – Міхнов, Павленко – Сімчук – Морозов, Гончаренко – Смирнов – Гільманов. 

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити