«Сокіл» на виїзді розібрався з «Краматорськом»

30-го січня матчем між «Краматорськом» і «Соколом» стартував 30-й тур регулярного чемпіонату України з хокею з шайбою.

Очікувано, перший період команди, хоч і провели на зустрічних курсах, але так і не змогли відкрити рахунок закинутим шайбам. Біля воріт новачка «Сокола» Дубровського і Короваєва з «Краматорська» раз по раз виникали небезпечні моменти, але все ж голкіпери вийшли переможцями з цих дуелей.

Першу шайбу глядачі побачили вже після екватора матчу, коли Коржилецький провів свій дебютний гол у чемпіонаті. Цікаво, що за 3 хвилини до цього той же Коржилецький не зміг реалізувати штрафний кидок, але таки реабілітувався. 

«Краматорськ» недовго грав роль наздоганяючого і вже через 40 секунд шайбою від Столяренка відновив паритет на табло. Здавалося, що на перерву команди знову підуть з рівним рахунком, але під завісу двадцятихвилинки Павленко реалізував більшість і вивів «Сокіл» уперед.

У третій двадцятихвилинці «Сокіл» отримав другий штрафний кидок у матчі – Міхнов впевнено впорався з Короваєвим і подвоїв перевагу своєї команди. Так, гра завершилась із рахунком 3:1 на користь столичного колективу.


«Краматорськ» – «Сокіл» 1:3 (0:0, 1:2, 0:1)

Шайби: 0:1 Коржилецький, 33:16; 1:1 Столяренко (Таран, Грінь), 33:55; 1:2 Павленко (Міхнов, більш.), 37:11; 1:3 Міхнов (штрафний кидок), 52:56;

«Краматорськ»: Короваєв (Шевчук); Большаков – Таран, Мальцев – Фірсов, Зуєв – Воронін, Панков; Грінь (А) – Столяренко (К) – Сурсов, Ципнятов – Золотухін – Жвачкін (А), Гринкевич – Ковальов – Кривошапкін, Геворкян.

«Сокіл»: Дубровський (Кубрицький); Андрейків – Голубич, Сисак – Платонов, Лисенко – Бєлінський; Рубан – Кузьменко – Морозов (К), Ступак – Сімчук – Міхнов (А), Гільманов – Смирнов – Гончаренко, Коржилецький – Курбатов – Павленко.

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити