«Сокіл» їде до Києва з двома перемогами над «Кременчуком» на виїзді

2 квітня в Кременчуці свій другий півфінальний поєдинок плей-оф УХЛ провели місцевий «Кременчук» та київський «Сокіл». 

Ще до екватора першого періоду «Сокіл» влаштував холодний душ своєму противнику з Кременчука, двічі відзначившись у воротах Новицького. Після дуже активного старту від кременчуківців «Сокіл» утік в контратаку, і Гільманов після передачі від Смирнова відкрив рахунок в матчі. Потім же вперше в плей-оф результативно спрацювала ударна зв’язка Рубан-Міхнов – перший віддав, а другий не підвів партнера і подвоїв рахунок.

Також впевнено кияни почали і другий відрізок зустрічі – спочатку Смирнов реалізував чисельну перевагу своєї команди, а через 37 секунд свій перший гол в плей-оф провів Панченко. Розмочити рахунок «Кременчук» зміг тільки після екватора зустрічі – Григорян віддав відмінний пас на Тютченка, і 26-й номер «городян» позбавив Дубровського права на «сухар».

На старті третього періоду «Кременчук» перевернув гру з ніг на голову – Григорян і Орлов з різницею у хвилину скоротили відставання до мінімального – 3:4. Однак уже через 4 хвилини Ступак увірвався в зону «містян», одним рухом прибрав двох захисників і верхом відправив шайбу в ворота Гордюшина, повернувши перевагу у дві шайби. 

Під кінець зустрічі Савицький змінив голкіпера на шостого польового гравця, і за 39 секунд до кінця основного часу Коробов закинув четверту шайбу кременчуківців у матчі. Однак на більше у гостей не вистачило часу, і гра все ж завершилася перемогою «Сокола», який повів у серії з рахунком 2:0

Нагадаємо, що два наступні матчі півфіналу плей-оф УХЛ «Сокіл» і «Кременчук» проведуть в Києві 5 і 7 квітня. Обидві гри розпочнуться о 18:00.


«Кременчук» – «Сокіл» 4:5 (0:2, 1:2, 3:1)

Рахунок в серії – 0:2

Шайби: 0:1 Гільманов (Смирнов, Німенко), 5:23; 0:2 Міхнов (Рубан, Кузьменко), 09:23; 0:3 Смирнов (Німенко, Гільманов, більш.); 25:27; 0:4 Панченко (Гончаренко, Малєтін), 26:04; 1:4 Тютченко (Григорян, Смирнов), 33:59; 2:4 Григорян, 42:16; 3:4Орлов (Дубінін), 43:01; 3:5 Ступак (Гончаренко, Панченко), 47:10; 4:5 Коробов (Орлов, Толстушко), 59:19;

«Кременчук»: Новицький (Гордюшин – з 26:04); Яковлєв – Варава, Александров – Григорян, Хрішпенц – Бойових, Грицьких – Толстушко; Коробов – Дубінін – Денискін, Кисельов (К) – Серанов – Смирнов, Созонов – Пукс (А) – Орлов, Савицький – Гриценко (А) – Тютченко.

«Сокіл»Дубровський (Кубрицький); Лисенко – Голубич, Чолач – Платонов, Бєлінський – Андрейків, Сисак – Симчук; Рубан – Кузьменко – Міхнов (А), Ступак – Курбатов – Морозов (К), Гільманов – Смирнов – Німенко (А), Гончаренко – Панченко – Малєтін. 

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити