Сміх, сльози, емоції і подарунки на Подолі!

Минулого вікенду на Контрактовій площі у Києві було гаряче попри по-справжньму холодну погоду. Розігріти всіх завітавших до Подолу допомогла локація «Хокей починається», а також інтенсивний майстер-клас під орудою зірки НХЛ, чемпіона світу та нині генменеджера Української хокейної лиги Дмитра Христича.

На святковому заході, яке відбулося за сприяння Федерації хокею України разом із титульним спонсором національної збірної з хокею, компанією Vbet, диригував не лише Христич, а й група гравців з команди БСФК в ігрових джерсі. Представники УХЛ разом з дітлахами ДЮСШ та всіх охочих намагалися продемонструвати свої ігрові “фішки” та стати переможцем популярного кидкового конкурсу. Пристрасть до перемоги та влучності часом так захоплювала учасників, що визивала овації, веселощі, гумор, сміх і навіть дитячі сльози! Все було по-справжньому емоційно, як у хокеї! Як на шоу «Всіх зірок НХЛ», де Дмитро Христич двічі брав участь за океаном.

Втішно, що окрім вражень від майстер-класу та класних конкурсів активні учасники отримали спеціальні подарунки, серед яких брендовані шарфи та шайби з символікою МХЛ та УХЛ. Отже, відбулася незабутня атмосфера спілкування, адже «Хокей починається»…


Вас може зацікавити