Сергій Бабинець: «Федерація стає ближчою до хокеїстів»

Нападник «Білого Барса» та національної збірної України Сергій Бабинець поділився враженнями про презентацію нового логотипу Федерації хокею України та програми розвитку українського хокею до 2033 року.

— Сергію, як Вам презентація, чи було цікаво? Що можете сказати про антураж?

— Я вже чималий час у хокеї, тому є із чим порівнювати. Можу сказати, що той захід, який організувала Федерація, для неї він безпрецедентний. Зараз, як ніколи, ФХУ стає ближчою до хокеїстів та і загалом до всієї хокейної спільноти. Дуже приємно було в такій неформальній обстановці поспілкуватися з колегами-хокеїстами, з тренерами, функціонерами. Під час відпустки за ними сумуєш. Коли маєш час так зустрітися з ними, то це дуже добре.

— Як Вам нова емблема Федерації хокею України? Чи сподобався дизайн, що виокремите

— До старого логотипу, насправді, вже звик. Ми з ним зріднилися. Скільки пам‘ятаю, у ФХУ він був лише один. Але ми мусимо рухатися в ногу з часом. Маємо приймати нові виклики та самі їх кидати. Тому логотип як елемент трансформації роботи, функціонування роботи Федерації, в цьому сенсі має бути показовий.

— Окрім логотипу, була презентована стратегія розвитку хокею в Україні. Чи поділяєте Ви її цінності?

— Мені завжди подобалося, що Георгій Зубко говорить, що для нього в центрі уваги — хокейні люди. Гравці, тренери, функціонери, вболівальники та любителі хокею. Це мені дуже імпонує. З такими словами та намірами Георгій Юрійович ставав до керма Федерації хокею України. Тому в цьому сенсі, стратегія підтверджує слова.


Вас може зацікавити