Розвиток спортивної інфраструктури на порядку денному
Виконавчий директор Федерації Хокею України Александра Слатвицкая та старший тренер ФХУ Андрій Дворник взяли участь у засіданні Колегії Міністерства молоді та спорту.
 
Під час зустрічі обговорили, зокрема, питання розвитку інфраструктури, а також підготовки національної збірної команди України до участі в XXXII зимових Олімпійський іграх 2022 році у Пекіні.
Український хокей має вийти на новий рівень. Про це неодноразово заявляв президент Федерації хокею України Георгій Зубко, але для цього необхідна спортивна інфраструктура. Тому ФХУ разом із Міністерством молоді та спорту розробляє відповідну програму з реалізації цього проекту.
«Ми плануємо залучати кредитні кошти, міжнародні програми та приватних інвесторів для будівництва льодових арен. В регіонах України є зацікавленість у нашій ініціативі – це те, що дозволяє зрушити з мертвої точки», – наголосив очільник ФХУ Георгий Зубко.
 
Нагадаємо станом на зараз:
 
– Триває будівніцтво льодової арени у Мелітополі. Готовність: 60%. Планують завершити будівельні роботи до кінця 2021 року.
 
– Розпочали будівництво Палацу спорту у Тернополі. Планують презентувати арену у 2022 році.
Федерація хокею України та Міністерство молоді та спорту працюють разом для розвитку спортивної інфраструктури в Україні.

Вас може зацікавити