Розпочинаємо серію освітніх семінарів для українських тренерів

Розвиток тренерів – запорука сильних дитячих шкіл, професійних клубів та національних збірних. Усвідомлюючи важливість освіти наших спеціалістів, Федерація хокею України запускає серію освітніх семінарів для українських тренерів. Перший семінар відбудеться за підтримки канадської організації «Hockey Without Borders».

У четвер, 20 червня, відбудеться онлайн-захід разом з іноземними спеціалістами. Перша лекція складатиметься з двох частин: сучасні тактики професійних команд (penalty killing, power plays)  й особливості підготовки команд з хокею з шайбою в короткі строки та друга, присвячена нюансам розвитку жіночого хокею: у чому різниця в тренуванням дівчат й хлопців та яка специфіка тренувань в жіночому хокеї.

Спікери:

Даніель Джейкоб – канадсько-сербський тренер, в минулому асистент головного тренера в сербській U20 (сезон 07/08), канадських U17 (сезон 16/17) та U18 (сезон 17/18), з якою здобув перемогу у Ivan Hlinka Tournament в Словаччині. У 23/24 сезоні асистент головного тренера «Syracuse Crunch» в Американській хокейній Лізі (AHL). Він також є власником «Jacob Hockey», яка спеціалізується на підготовці та розвитку захисників високого рівня.

Стефані Поері – головна тренерка жіночої збірної Італії та очільниця Québec Hockey. На останньому чемпіонаті світу серед жінок в дивізіоні 1В італійська збірна під керівництвом Стефані Поері здобула бронзові медалі.

Участь у семінарах безкоштовна та відбувається за попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

«Hockey Without Borders» – канадська неприбуткова організація, мета якої покращувати хокей, створювати з тренерів лідерів та наставників, тим самим створюючи позитивне середовище для здорового спортивного розвитку дітей.

Вас може зацікавити